Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Darkorbit] Darmowy Start Stuff

DaPik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem bardzo ciekawą rzecz ^^ i powiem że żałuje że wcześniej tego nie znalazłem, po zarejestrowaniu się z tego linka otrzymuje : Big Boy'a, 10x laserów MP-1 3x Flax, 3000x AMMO x2 i coś extra! Darmowe premium na 2 miesiące! Co oznacza darmową naprawa i mniej nerwów ^^ Strona ogólnie jest chyba po niemiecku, ale potem register po polsku i jest to oficjalna strona bigpoint.

SS

beztytuurq.th.png

Link :

http://int1.darkorbit.com/lp/?aid=2958%5C 

Klikacie na Jetz Registren i się normalnie rejestrujecie ^^

@Projektant

Nie Czepaij się ^^ ja mam motywacje z jego podziękowań;]

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Witam znalazłem bardzo ciekawą rzecz ^^ i powiem że żałuje że wcześniej tego nie znalazłem, po zarejestrowaniu się z tego linka otrzymuje : Big Boy'a, 10x laserów MP-1 3x Flax, 3000x AMMO x2 i coś extra! Darmowe premium na 2 miesiące! Co oznacza darmową naprawa i mniej nerwów ^^ Strona ogólnie jest chyba po niemiecku, ale potem register po polsku i jest to oficjalna strona bigpoint.

SS

beztytuurq.th.png

Link :

http://int1.darkorbit.com/lp/?aid=2958%5C 

Klikacie na Jetz Registren i się normalnie rejestrujecie ^^

Ehh nie spamuj jak byś poczytał forum DO ... Jest strona na free drona satelitarnego do sellania surek 100 użyć Klik kod bonusowy : Burger , wpisujecie passy naciskacie anmelden logacie się i cieszycie :D Działa tylko 1 raz ta strona

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Jakbyś poczytał trochę forum DO to byś wiedział że promocja już się skończyła... Tak w ogóle czemu uważasz mój post za spam? Na pewno się przyda bo ciągle widzę n00bki w jajeczku czy defcomie biją streunery.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Dzięki kolego teraz mam 10 kont włączonych w 1-2 na udobocie i w 1 dzień kosze kaski mase

Cieszymy się z twojej radości wszyscy, ale na początek Ci 10% nie będę wstawiał.

Staraj się pisać posty które coś zmienią w temacie gdyż post który napisałeś nic nie zmienia :).

Pozdrawiam

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No,No w końcu coś dobrego na start :) stronka w 100% działa (ta promocja z Burgerkinga NIE) Dzięki wielkie za tą stronkę :) Masz WIELKIEGO + i nawet 5 :) jeśli można to mogłbyś dać linki jeszcze do podobnych promocji Do? (jak jakieś są)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...