Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocod Za Premke

lukas217k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Po raz pierwszy kupiłem premke(bronz) i nie wiem jak dostac promocoda czy on sam mi przyjdzie ? czy musze gdzies napisac jesli tak prosze mi adres napisac ;p DZIEKI ZA POMOC

Warrock ANd onLy He

Opublikowano

Nie sam Ci nie przyjdzie. Musisz napisać ticketa do k2. Tutaj masz jak to zrobić: http://www.mpcforum.pl/topic/140963-tut-jak-napisac-ticketa/

Oczywiście ticketa piszemy po angielsku. musisz wysłać do nich w ciągu 48 h oni dopiszą Ci. W odpowiedzi od nich dostaniesz propozycję promocodów będziesz mógł sobie wybrać jakiegoś jednego. Jak wybierzesz to musisz im odpisać co wybrałeś wtedy oni automatycznie aktywują Ci tego promocoda na koncie.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

NIe trzeba pisac ticketa do k2 ... Mi sami przysłali promo na broń i była w redeem code

Taka jest moja odpowiedż dla lukasa

chyba że się myle co by było nie możliwe :P

licze na + :P

signum_pikopl10_9_0_Warrock.jpg

JEŚLI POMOGŁEM DAJ + JEŚLI NIE TEŻ DAJ + :p

Opublikowano

Mi się wydaje że promo samo przychodzi na G1, ale za premke bronz nie ma chyba promocodów :[ tylko za gold. Chociaż mogę się mylić

Opublikowano

Mi się wydaje że promo samo przychodzi na G1, ale za premke bronz nie ma chyba promocodów :[ tylko za gold. Chociaż mogę się mylić

Rcje masz za braza nie ma za golda jest ale trzeba tiketaa napisać

sorki za bledy licze na plusik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...