Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostaje Dc

papasmerf10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Wrocilem z wakacjii no to trzeba bocic ;) Sciagam loadera 5 edxa no i ostatnia wersje ibota. Odpalam taxera i noob chara no i extra. Problem w tym ze na taxerze dc nie dostaje a na noobie owszem po jakichs 5 minutach powtórzylo to sie 2 razy juz loguje kolejny raz i zobaczymy. Jesli ktos wie o co biega niech da znac. Screen z loaderem http://a.imageshack.us/img440/2787/loader.png

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

w silku wprowadzili hackshielda który powoduje dc jednej z postaci . nie możesz odpalić 2 kont . możesz mieć tylko jedną postać odpaloną

bonebowerjz8.jpg
Opublikowano

Kliknij na klawiaturze przycisk Print Screen SysRq, powinien się znajdować na Insertem, później otwierasz Painta i wklejasz(Ctrl+V).

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

wchodzi do gry poradziłem sobie ale po chwili znika okienko z gra i sam ibot zostaje wie może ktoś o co tu chodzi??

Opublikowano

Nie ma zadnego okienka po prosty wychodzi mi z silka i nie poakzuje czy jakis blond czy co eheh

po prostu na pulpicie jestem po wejsciu na serwer

Opublikowano

Ale multi Ci działa?

"Umiesz liczyć, licz na siebie."

Jestem tylko człowiekiem, też popełniam błędy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...