Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cxheat

PeDo_BeaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kot 2.0 tez dziala mi tez cos crasowalo ale juz jest git

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Problem chyba tkwił w samym CA/Serwerze, na forum nexona jak i polskim pojawiły się posty o samoczynnym wyłączaniu się gry.

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

no to ci ktorym gra sie wylacza maja wielki problem bo chyba ten problem bedzie jeszce u nich dluzej wystepowal...mam kuzyna ktoremu tez tak gre combat crashowalo trwa to juz z pol roku az do dzis...takze powodzenie w dalszej grze...

Opublikowano

@UP o_0... nie ma problemu z którym nie można sobie poradzić, poza tym przyczyn może być mnóstwo, nie koniecznie takich z jakich twój domniemany kuzyn ma problemy.

Jeśli takowy problem pojawiał by się przez dłuższy okres czasu spróbowałbym przeinstalować grę i wyczyścić rejestr, jeśli by nie pomogło zrobiłbym "formata", a jeśli to by nie pomogło, a problem występowałby tylko przy tej grze, tzn. że CA gryzie się z twoim sprzętem.

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

no mi dzisiaj zaczęło wywalać ;) ale do sprawdzania hacków starczy mi czasu ;) najwyżej porobię jakieś mody ( o ile uda mi się rozpracować jak się podmienia modele ...

Opublikowano

a tam bedziesz sie pawil napisz do nx co banuja co 2 min i po problemie oni niech sie martwia przecierz za cos kase dostaja :)

na szczescie mnie nie wywala BOGU DZIĘKI :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).