Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam W Dobre Rence

Gordek

jak myslisz czy to walsnie ty go dostaniesz  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak myslisz czy to walsnie ty go dostaniesz

• tak
    • nie
    • nie wiem
    • ten kto zalozyl ten temat ma narabane w g?owie
  2. 2. czy te konto poszlo by na alegro za 100 zl jak tak to nie oddam tylko sprzedam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GRAŁEM W METINA 3 LATA MIALEM 78 LVL STALKA +7 POSZLA ZA 300 ZŁ I OGÓLNIE MAM 17 LAT 1999 W NICKU TO NIE MOJA DATA URODZENIA KAZDY TAK MOWI.. jestem uczciwym graczem nigdy nie gralem na hackach z checia wezme konto :)

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Myślę że konto z EQ warte więcej niż 100 zł i to nawet trzykrotnie :).

1. ile czasu gracie w metina - 3 lata

2. co osiongneliscie - 59 body i 68 mental

3. ile macie lat - 14... <_<

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

lat :15

w metina gram od 2008

osiągnąłem mozna powiedziec wiele:gram od zawsze bez ISu

moje postacie to

x2woj 65lvl i 78lvl

1xninja dagger 71lvl

2xsura 61lvl i 75lvl

grałem na różnych serverach

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

3/4 osob bedzie tutaj klamac z osiegnieciami i wiekiem ... Znam juz te dzieci ktore tylko chca dostac pro konto za free...

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Wymienisz za słownik Ortograficzny ? Ploossse

Ludzie nic niema za darmo, nie wiem dlaczego robicie z siebie pośmiewisko.

Jak znam życie, to ty tego konta nawet nie posiadasz wraz z eq. Wyjdź facet i odpocznij od komputera, bo ci chyba mózg wypalił.

Pozdrawiam.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem takie konto mógłbyś wystawić

Licytacja od 70zł

Kup Teraz :150-200zł

Ja osobiście bym nie oddał nikomu takiego konta

Ja sprzedałem konto za 150zł i nic nie kupowałem w IS grałem 4Fun ;]

Niektórzy właśnie tak robią grają 4Fun do 60lvl/+ i sprzedają i mają kase za to ;]

48027281626.jpg

WAS?? Kiełbasa i Kwas wrzuć na luz i daj Plusika ++ =)

Opublikowano

leciutko za 100 zl i posluchaj mojej rady nie dawaj nikomu konta albo je usun albo zapisz se i zostaw na przyszlosc albo odaj koledze albo babci nie dawaj nikomu z forum taka rad bo szpan robia dzieci mam 15 lat gram w metkka 10 lat itp

Opublikowano

Pamiętnik piszesz ? 3 x UP EQ nie jest warte 300 zł .... maksymalnie 250 zł za eq, ALE też nie mniej niż 150

1. Zmarnowałem 1,5 roku

2. 74 LVL mental 73 LVL Body i aktualnie 78 LVL body

3. 16

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

tak tak, a w tej bajce byly smoki?

Gram w metina2 pl od Feniksa, wtedy to bylo granie skille po rowno itp.. weda od 7 lvl ehh.... a na powaznie to od twierdzy:)

Teraz okazjonalnie gram na arkanetku, zroblem sobie droperka 35 lvl z bojem, z eq + 7 8 9 i smigam na metki;-)

Jezeli chcerz oddac konto-mozesz mi je dac, chcerz sprzedac-twoja sprawa! nie namawiam jak neo up z POKEMONIaStYM PISMEM!

Jesli to konto dostane ja, wiedz ze w kazdej chwili dzwonisz do mnie na tel(podal bym ci na PW) i wchodzisz na konto i patrzysz efekt mojej pracy:)

Pozdrawiam Ciebie, i cale MPC forum-emil

Opublikowano

Pamiętnik piszesz ? 3 x UP EQ nie jest warte 300 zł .... maksymalnie 250 zł za eq, ALE też nie mniej niż 150

1. Zmarnowałem 1,5 roku

2. 74 LVL mental 73 LVL Body i aktualnie 78 LVL body

3. 16

Coś nie w kolorki kolego ? Czemu mam pisać pamiętnik ? Jak już postawiłeś taką tezę, to ją bardziej sprecyzuj.

Niema to jak na krzywą mordkę żulić konta.

Gram : 5 lat.

Osiągnięcia : Wbicie 101 poziomu.

Joke ? ; o

g0Tef.jpg

Opublikowano

Konto pójdzie za więcej niż 100zł :P

A jeszcze na jakim serwie to konto? Bo nie widzę.

PS. Spróbować nie zaszkodzi :)

1. Gram już jakieś 1,5 roku

2. 45lvl Body - byłby większy ale mnie okradli i 65 Mental - oddany koledze (zbanowany - ale to zasługa kolegi :P )

3. 15 lat

2nbcax2.jpg

Opublikowano

1.Ile czasu gram? 3 miesiące ale jaram się tą grą ;D

2.Co osiągnąłem? 69lvl ( druga postac ), 40lvl buffa i 35 pierwszej posacji

3. Ile masz lat ? 16 lat

A tak przy okazji to jak postac jest na serwerze Obsydian S3 to baaaardzo chętnie wezmę bo mam tam duzo kumpli ;)

eloelo pozdro itp

edit: co do eq postacji to mało jest warte chyba, ze bonowane ;) na allegro te niebonowane sie nie sprzedają z tego co widze

Opublikowano

1.od początku jak jeszcze był POLAND :)

2.s1 ninja 61 woj 65 i s2 ninja 68

3.15

A co do wartości konta to nie wiem bo nie patrze na allegro na konta

\

Opublikowano

1.Od początku metka :)

2.16 serwów na każdym 40+ grałem każdą postacią najczęściej szamanem :) zawszy mialłem boja a nawet militara

3.12 Wiek raczej nie ma znaczenia..

Na allegro za 200zł :) do licytacji bym wystawił od 150zł

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ventos > nawet jak byś mi miał zapłacić to i tak bym konta nie brał :) sam mam na sprzedasz. Chodziło mi o to po co ci znać wiek, co kto osiągną, i ile gra... Konto wyceniasz, więc wiadomo, że nie oddasz nikomu nazwa tematu taka po to, żeby jak najwięcej wchodziło i się, łudziło, że oddasz im konto ( tylko głupi się nabierze, że całkiem komuś obcemu oddasz swój czas przeznaczony na postać- wiadomo, że jak masz oddać to kumplowi a nie obcemu).... Jak zerkniesz na allegro to za 70-100 zł możesz znaleźć Sokoła +9 a co dopiero postać z sokoła i resztą EQ ... Bardziej ci się opłaca posprzedawać to na itemy za samą postać pustą około 50-70 zł/ FMS ( nie wiem po ile stoi na twoim serwerze ) ale na pewno 30 zł / Boga +8 (zależy czy z kd Bez to >) około 20 zł / Ebonki ( jak stoją 50kk ) to 20 zł / żelak +9 5zł / a buty +8 i nieb łez +6 srebrna +9 + 30kk (razem ) za 20 zł / Sokoła +9 70-100 zł Liczyłem, że 100kk to 30 zł tak jak stoi ... a jak sprzedajesz całe to wystaw za 250 zl Jeszcze zależy gdzie z biologiem stoisz, ale konto dobre to powinieneś dostać 250 zł jak pamiątki zrobione ( liczyłem, że ceny takie jak na Serwandes ... Cennik : - Sokoła 250-300kk -Boga +8 50kk -Ebo 50kk -żelak 10kk - Srebrna 20kk buty 10kk + 30kk to razem 60kk - fms 100kk )

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

Ile gram w Metina? Od wakacji 2008

Co zdobyłem? Bana ^^ - Woja 50 z Militarem. Dropiłem nim jakieś pół roku ^^

Wiek? 13

Konto na allegro pójdzie za jakieś 150-200 zł - 100 to Minimum :)

Opublikowano

ja gram juz 5 lat W Metin2_PL i mam 77 lvl Body 82 lvl Mental sure wp 47lvl xD i to tyle :) ale znam sie juz Bardzo dobrze Na metin2_pl I wiem ze konta nie dostane Ale Tylko napisałem :)

whaaaaaat ?! nie wiem czy wiesz ale '' Metin2_pl '' nie ma 5lat ;D

Opublikowano

1. ile czasu gracie w metina 3 lata :)

2. co osiongneliscie Hmm. Sukces :) Milo się gra w metina :)

3. ile macie lat 15 :))

Jeśli nie wieżysz mam 50 lvl dobre eq. ;) Jestem doswiadczonym graczem, lubie grac w metina, w nocy o tej porze gram nad ranem po południu :) Jesli chcesz to mogę Ci pokazać mozemy się spotkać.. Orion :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...