Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. koles porzyczyl mi eq. no +9+8...i pisze mi ze w ciagu 2 dni idzie z ojcem na policje jesli mu tego nie oddam...jestem pewien ze pojdzie bo bardzo powaznie pisze i strasznie katuje..czy policja moze cos zrobic w tej sprawie czy oddac lepiej eq?

Opublikowano

Nic nie zrobia- takie jest moje zdanie. WSZYSTKIE RZECZY SA WLASNOSCI FIRMY GF. Wiec na 99.99% NIC :) A po 2 sami GMowie mowia ze dajecie/wymieniacie/dzielicie rzeczy/konta na swoja odpowiedzialnosc.

Opublikowano

ja go nie znam prosze o wiecej wypowiedzi bo eq naprawde fajne ale typ bardzo powaznie to traktuje wiec nie wiem co robic daje + tylko z gry go znam

Opublikowano

nic ci nie zrobi bo all konta i jego zawartosci naleza do firmy gamefroge...

@edit jaki masz lvl jak maly to zorb new postac i na niej gra to nicku new nie bedzie znal i sie odczepi

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano (edytowane)

ja go nie znam prosze o wiecej wypowiedzi bo eq naprawde fajne ale typ bardzo powaznie to traktuje wiec nie wiem co robic daje + tylko z gry go znam

Ja bym mu oddał nie był bym taką lamką nie bał bym się go ale jak ci zaufał to nie bądź nuuup i mu oddaj i sam sobie zarób na eq ^^

A właśnie ile go znałeś jak długo oddaj jak krótko zostaw se...

Edytowane przez Xerio

sygnature.png

Opublikowano

Jak jest normalny to mu oddajj ( samo to ze Ci zaufał mówi, że powinienes mu oddać ! ) a co do policji jak Ci dał to juz jego wina przeciez nie włamałes mu sie nakonto nie nie ukradłes tego ( chociaz wedługo mnie pożyczenie i nie oddanie to tez kradzież a złodziejstwo jest najgrosze )

Opublikowano

siema. koles porzyczyl mi eq. no +9+8...i pisze mi ze w ciagu 2 dni idzie z ojcem na policje jesli mu tego nie oddam...jestem pewien ze pojdzie bo bardzo powaznie pisze i strasznie katuje..czy policja moze cos zrobic w tej sprawie czy oddac lepiej eq?

Samo słowo "pożyczył" już wszystko wyjaśnia. Pożyczył, czyli na własną odpowiedzialność więc policją może Cię tylko straszyć. Nic Ci nie zrobią. Decyzja należy do Ciebie, chcesz to oddaj nie chcesz to zostaw.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...