Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam grałem sobe na bocie i mh i nagle ktos napisał ze zgłosił do supportu ze czituje i ja zapytałem ze niema dowodów a on napisał ze zgłosił bez ssa i filmika czy gm moze zablokowac kontoo czy bedzie mnie ogladał? z góry thx za pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bedzie gm cie obserwowal przez jakies 2 tygodnie musisz przystopowac z tym i potem dalej jedziesz ^^

3xDown gm cie obserwuje okolo 5 min i potem do innego idzie pomysl...

Opublikowano

Tak jak miska, GM może Cie w każdej chwili obserwować na niewidzialności ;p Wiec przystopuj, potem znów ;P

xx

Opublikowano

Jesli zglosil bez ss ani filmika to mozesz byc spokojny w 100% takie zgloszenia sa odrazu odrzucane ^^

3xUP

jezeli kazdy gm mial by na 1 cheatera poswiecac 2 tyg. to chyba na 1 serv przypadalo by z 5k+ gm'ow :>

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Powiem tak ;]

GM "niektórzy" po prostu sobie odpoczywają ;]

Gram na S3 ostatnio nagle w m1 pojawiło sie 15 botów z dziwnymi nickami tzn:

sdasdsadsa

gfgadfjhasd

gagadsghkh

Itd

Więc jak zauważyłem to tylko chyba ja inny poprostu olewali to bo po co pisać do Administracji skoro olewają ;]

Mogą Cie sprawdzić ale nie muszą jest tyle kont które używają mh,expbota itd że im wychodzi to bokiem

Jedynie uważaj jak expisz żeby nikt Cie w tym czasie nie kontrolował bo będzie ciężko z Tobą ;]

48027281626.jpg

WAS?? Kiełbasa i Kwas wrzuć na luz i daj Plusika ++ =)

Opublikowano

Czyżby to nie byłem ja ? <3

Arkantes spot BO ?

Jeśli jeszcze raz mi będziesz moby zabierał, to możesz się żegnać z kontem.

Wystarczy, że ktoś pójdzie na IRC zgłosi, GM wchodzi sprawdza i ban. Okrutne to życie !

Pozdrawiam.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Aaa, to masz szczęście jeden się nawinął i już konta niema, wystarczy, że ktoś na IRC pójdzie i banik. <3

g0Tef.jpg

Opublikowano

olej, mi juz "podobno" filmik nagralo jakies 50 osob i sobie nabilem 60 lvl + nie podam dokladnie, a caly czas jechalem na bocie + mh

Opublikowano

Ja bym się nie martwił jak bociłem od 56 do 61 to z 3 kolesi pisało ban za bota i 1 szantażował mnie że jak mu kasy lub czegoś nie dam to wyśle film 3 tygodnie minęło i nic tylko tak straszą

\

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...