Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca Nad 1 Hit Killer [Pl]

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuje chetnych do pracy nad buggiem 1 hit killer.

Czesciowo rozgryzlem problem i wiem o co chodzi.

DrMagK2 zapraszam Cie do pracy, razem damy rade...

zapraszam tez innych

Pozdro...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

PL tak łatwo się nie podda.

TOPka i tak będzie grała.

A róbcie 1hit killera to noobom odechcie się grać.

A i dam wam małą radę : przeróbcie 1hit killera z privów.

Opublikowano

@ Nerwus:

Z prv to wezme ale client to blokuje ^^

A za przerabianie clienta jest sprawa w sadzie i wiezienie ^^

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

nie mam spatchowanego pla ale spróbujcie wkleic pc z 1hit do pla i uruchomić z moda kamera ;p

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

po pierwsze nawet jak masz zmienne ip to cie namierza bo jest jeszcze ip wew. inie takie sztuczki policja zna ;p

po drugie trudno wam bedzie zrobić coś takiego bo to serwer blokuje ze jak wyrzucasz stwora pozamape to nie deda (a na tym polega 1hk)

jak mialbym pomagac to pomogl bym jak tylko bym dal rade (pl to najbardziej hujowy global na świecie -serio)

pzdr

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Opublikowano

Japierdole... ja se moge powiedzieć że mam trade hacka, ale nie dam filmu bo bla bla. Dawajcie ssy filmy a nie...

Szkoda, że niszczycie PL.

@szymonziom Trzeba by wejść przez metin2client.bin z 2010, żeby móc grać na 2008 z serverinfo.

Opublikowano

Uważam że nie można zrobić 1HitKillera na Metin2.PL

A to czemu?

Po porostu po przeszukaniu plików serwerowych, w share_data są foldery odpowiadające za moby, budynki oraz postacie i właśnie tu myślę, że jest zabezpieczenie dokładniej w plikach *.MSA.

Opublikowano

Ok, pomoge trochę, zacznijmy od tego, że powstał bug, wywalając potworka Za mapke, on od razu poddaje się ,,samo zniszczeniu"

Odpychanie moobów przez gracza jest równe 20.0000, gdy zamienimy to na 99.9999 tak jak na priv, Gracza kicka, a potworka Cofa spowrotem, jak na SH powyżej 5,0, czyli że gracza cofa do miejsca z którego zaczął biec, na podobnej zasadzie działą to na moobie

Max odpychanie aby nie kickało, w przybliżeniu, jest równe 23.0000, tak mniej więcej, czyli nie duża różnica, ale jeżeli dało się tak zrobić, aby nie było widać jak bijesz potworki, (Chodzi mi tutaj o UG 8.0 czy MultiHack Ita w którym SH można mieć do 9.9 i nas nie kicka, ponieważ serwer nie widzi że w ogóle atakujemy), sądze że rzecz biorąc, Hack JEST do zrobienia

Ale co za tym idzie, że moob jest w pewnym miejscu, jest to na ich serwerze, ale wpadłem na pewniem pomysł, jedyne co Mi przyszło do głowy to właśnie zwiększenie ,,odpychu mooba" do 23.0000, oraz dojście do końca mapki i uderzenia go, to jedyne co możemy narazie zrobić

Myślałem także nad edytowaniem mapki, tak aby mapka była wielkości 100 na 100, odpych był na 23.0000, a za pomocą MobLocka je odpychać, no ale jeżeli resp moobów ich położenie jest na Serwerze Metin2, nic tym nie wskuramy, nawet nie wiadomo czy edytowana mapka wejdzie, na Priv TAK, ale na PL WĄTPIE, będzie Zostaniesz połączony z Serwerem...

Opublikowano

Ja dzisiaj coś skombinuję.

Wiem że da się to zrobić. Tylko problem jest w 1 pliku;/

Da się połączyć 2008. klientem z tym ze jak nie ma nowych plików to was wykopie po załadowaniu postaci

Opublikowano

Nigdy tego nie zrobisz ludzie ktorzy pisza hacki do metina nie umia tego obejsc a co dopiero ty i garstka chetnych..

Administrator Priv-Crafting

admh.png

Administrator GCraftt

Administrator TheEscape

Opublikowano

@ KaMeR1337

Nie tłumacz im bo i tak nie wytłumaczysz ja to robiłem juz enty razy i podawałem im przykłady jak to jest zabezpieczone i że tego się nie da obejść lecz oni nadal swoje, szkoda czasu i nerwów.

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

@x2 up co ma hs III do rzeczy???Wystarczy go wypierdoli*... z clienta i grać przez obejście czy co tam się chce i nie ma problemu...

i tak tego hacka nie zrobicie, bo server blokuje odrzut moobów na odległość większą niż ma zapisaną w bazie danych...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

za ataki odpowiadają pliki PC.eix i PC.epk czy jakoś tak więc jeżeli coś ch6cecie zrobić to jedynie z tymi plikami, ale i tak mylę że wam się to nie uda, ale życzę powodzenia. ;>

Każdy zbiera + to ja będę inny i zbieram -

Nie bądź żyła daj -

Opublikowano

@ DjLeLu

Tak te 2 pliki odpowiadają za atak lecz zabezpieczenie leży po stronie serwera i zrobienie tego cheata jest również prawdopodobne jak zrobienie trade hacka.

Deleted.

~M@niek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...