Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałem się zapytać z kąd moge sciągnąc CA bo wchodzę na strone GŁ i pokazuje mi się błąd i z kąd moge pobrac wejsje EU?

za pomoc +5

BIEDRONKA WRÓCI!!!

.

Opublikowano

Nie polecam linku który dodał bartek526 -

To jest ukryta treść, proszę

- będziesz musiał updat'ować grę jeszcze raz tak długo jak Ci się to ściągnie...

http://download.nexoneu.com/cba/downloader/CAE_Downloader.exe

Powyższy link prowadzi do Combat Arms Europe Downloader'a (CAE Downloader) - to program dzięki któremu ściągniesz i zainstalujesz najnowszą wersje CA

Ewentualnie możesz skorzystać z mirrorów również z oficjalnej europejskiej strony CA:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano (edytowane)

ale niektóre mirrory są właśnie tak stare, bo po co nasz kochany Nexon Europe ma updatować linki ...

@down.

dla tego napisałem że Nexon Europe ;)

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

Tu masz niestety racje, ale***(na temat ale napisze niżej :P), niedawno właśnie miałem okazje "obadać" mirrory bo kolega chciał bezpośredni download, i właśnie zauważyłem, że co mirror to inny rozmiar i czas wstawienia instalki, tak czy inaczej preferuje ściągać z pewnego źródła jakim jest CAE Downloader

*** Co do ale, dotyczy właśnie "olewania" gry przez nexon, bo prawda jest taka, że oni olewają ale CA EU, wystarczy zauważyć, że nawet nie chce im się europejskiej strony CA zupdatować, która wciąż reklamuje "nowy" tryb fireteam na desert thunder xD, to szczegół, ale jednak CA US to w zasadzie inna gra...

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Pozdrawiamy moderatora, który dopuszcza tego typu tematy w tym dziale. Proszę o zmianę nazwy tematu na taką, która mnie więcej nie zmyli ;)

1280314365-U1.png

Ci, których zwą wojownikami, podejmują walkę, mając przed sobą jeden cel – zniszczenie wroga. Muszą się wyzbyć ludzkich odruchów i uczucia litości. Muszą zabić każdego, kto zechce im przeszkodzić, choćby samego Boga lub Buddę. Prawda jest sercem sztuki walki.

Opublikowano

a ja tutaj pozdrowię Ciebie oraz twój iloraz inteligencji. ktoś prosi o pomoc, więc ona jemu się należy, tak samo jak Tobie warn za spam, ciesz się że jeszcze nie mam tutaj moda ...