Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

:O

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz poprawilem 2 filmik dzieki za uwage + a 1 filmik jest dobry ten co ty dales w linku

Wytlumaczy mi ktos filmik barbie.avi bo pisza ze to takie straszne

@up Masz Racje tez tak myslalem poczytalem na paranormalni i tam tez o tym pisali wiec chyba o to tu chodzi

@Buster A ci jakas schiza idze po suiced mouse co ci dokladnie jest bo mi nic widze tylko myszke

Opublikowano

@ALL UP'U:

Taaa,jak jesteście tacy twardzi,to oglądnijcie se to w słuchawkach :

i powiedźcie,jakie efekty ^^.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Podobno po tym filmiku wiele ludzi miało myśli samobójcze. Macie i nie mówcie że was nie ostrzegałem:

http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0

Opublikowano

@up niewchodze w to bo tam jakiś pedał śpiewa

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

o kurwa!

Wpiszcie sobie w google w grafice "smile.dog".

Mało padaczki nie dostałem, ale obawiam się, że to fake .

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

Posłuchajcie sobie Gate Of Hades w nocy na słuchawkach.

Albo Hand Of God.

Powodzenia ;d.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Hmm po Smile.jpg mialem lekka schize i rzygac mi sie chcialo

ale teraz przechodzi

filmikow nie ogladalem bo niechcialem oczu do youtubowiczow wysylac

@edit ogladnelem wszystkie filmy i jakos nic sie nie dzieje

Opublikowano

Tam chodzi o to, że każdy widzi w budynkach w suicidemouse coś innego, czego się boi. Ja tam nic nie widziałem, ale film jeśli był napisany w latach 30, to był spory krok do przodu.

Innym razem.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=2KFKdK1Op7M&feature=related

Efekt Idosera Gate of Hades,ja próbowałem,nie wytrzymałem.

heh. kiedyś próbowałem Hand Of God to mnie wszystkie kości i stawy bolały cały dzień, a podczas 'seansu' dreszcze przechodziły. Niezła rzecz. Ale.. Nie na wszystkich działa :/

A reszta tych 'strasznych filmików' jest bardziej śmieszna. Tylko jak włączyłem Justina to musiałem pampersa zmienić :< Justin...;(

Opublikowano

Tak jak napisał jakis user ... Na poczatku myslimy ze to nic strasznego bo oczekujemy na jakąś straszną scenke ktorej w tym filmie nie ma... I ogladajac ten filmik coraz bardziej się na nim skupiamy i myslimy nad nim, Nawet czasem widzimy obraz Tej owcy,lub tego faceta gdy zamykamy oczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...