Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak gram na priv servie to mowie do typa pokaz miecz a On nie bo masz trade hack... Jest w Ogole takie Cos? A jak jest to moge Prosic o download ? ; ]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Tradehack niby istnieje, niby nie, rożne bajki są rozpuszczane, to jest po prostu frajerstwo na privach. Pokaż : - Nie bo ja jestem wielki koks, skopiujesz mi eq, masz tradehacka, okradniesz i będę płakał. Tradehacka raczej nie ma. Znaczy noo, ostatnio coś tam banjo zrobił z epvp, ale, dużo ludzi pisało że to działa na Niemieckim globalu tylko, więc narazie poczekamy, zobaczymy, tradehack będzie, to będzie ;P

xx

Opublikowano

Według mnie nie istnieje coś takiego jak Trade Hack.

Na różnych filmach na YT można zobaczyć tego hacka, ale to przede wszystkim jest "iluzja"

@top

A jak jest to moge Prosic o download ? ; ]

nie prosimy o hacki :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

@mag1c co do twojego th by banjo muszę cię zasmucić :) . To działa też na PL ale jest to TYLKO CLIENTSIDE czyli jest to tylko efekt wizualny, widzimy to tylko my a 2 osoba z którą mamy handel normalnie all widzi.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...