Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ninja - Chmurka (Bug Dmg)

for-ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widziałem kilka tematów dotyczących bugu na chmurke przy dmg hacku, ale nie za bardzo wiem o co w tym chodzi <_< Mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym ten bug polega i jakie eq mieć żeby tym mocno lać? I czy tu eq wogle ma jakieś znaczenie.

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

Tzn nie jest to bug, inne skille na dmghacku bija x3/4, a chmurka potrafi nawet 10/20, wiec wiesz:) najlepiej max zrecznosci jakies UMki i powinno starczac, na 52 bralem spota w v2 z eq+4 tyle ze all do hp bylo:)

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Polega to na tym ze zaczepiasz z chmurki wszysrtkie mooby w poblizu i zadejsz mu kilka krotne obrazenia

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

A ma to znaczenia czy sie gra mezczyzna czy kobieta? Wiekszosc ludzi mowi ze kobieta zadaje wiecej obrazen . Czy to prawda i zaczac grac kobieta o.O

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAJ +/pij mleko bedziesz WIELKI!

Opublikowano

Hmm, wytłumaczymy tak, stała by grupka ludzi za miastem np. 10, odpaliłbyś np. Wir miecza u body'ego uderzył by około 5 osób, po np. 3k, wir zadaje obrażenia na dmg hacku x3/4, więc byłoby to 9/12k dla 5 osób. Trującą uderzyłbyś we wszystkich, załóżmy że np. po 5k, obrażenia na dmg rosną na chmurce do x7/10 a nawet i więcej, czyli było by to około 40-50k dla każdego :P Rozumiesz ? Na potworki to samo, z trującej mógłbyś wziąść całą komnatę szponów w v2 :) Jak czegoś nie rozumiesz, pisz ;)

xx

Opublikowano

ej takie moje pytanko czy np jak walne np z 20k to 7x20=140k czyli to sie sumuje dmg czy 7x leci po 20k ?

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

nie tworząc nowego tematu chcem się tutaj zapytać

mam dmg hacka od drmagk2 (czy jakoś tak) mam ninję 50lvl wgrałem dmg hacka i nic z zasadzki bije ciągle tylko 1x ;(( ninja to MEN

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy się coś zmieniło ale Zrobiłem dzisiaj ninje men wbiłem chmurkę na M i bil tylko 2/3 razy i na małym obszarze

a później zrobiłem to samo tylko ze Woman :D |Kobietę znaczy się .. i Działał o niebo lepiej . Z chmurki bilem ok 8/14 razy i to spory obszar wokół mnie

Podsumowując uważam ze jest różnica między wyborem płci :D Polecam Kobietę . Sami zobaczycie różnicę

//Zbyt duża sygnaturka.

Opublikowano

Tzn nie jest to bug, inne skille na dmghacku bija x3/4, a chmurka potrafi nawet 10/20, wiec wiesz:) najlepiej max zrecznosci jakies UMki i powinno starczac, na 52 bralem spota w v2 z eq+4 tyle ze all do hp bylo:)

Nie pierdol ze calego spota z eq+4 w v2 bierzesz, zanim uzyjesz chmurki moby cie zabija

aadafafa

Opublikowano

nie tworząc nowego tematu chcem się tutaj zapytać

mam dmg hacka od drmagk2 (czy jakoś tak) mam ninję 50lvl wgrałem dmg hacka i nic z zasadzki bije ciągle tylko 1x ;(( ninja to MEN

moze tam ie ma dla mena

ps pobierz to http://www.speedyshare.com/files/23800133/hack_horse_skill.rar skana nie daje bo +100mb i to jest dla all klas ale gilr i tak więcej z chmurki wali bo spr

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zapraszam do zapoznania się z tymi tematami:

http://www.mpcforum.pl/topic/197199-wszystkie-dmg-1-hit-killer-nie-odpychanie-moobow-z-konia/

http://www.mpcforum.pl/topic/197173-spis-cheatow-botow-bugow-do-metin2-spis-tutoriali/

Wszystkie cheaty znajdziesz wlasnie tam.

-pierwszy link

-zmiana plci

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Jeśli się potrafi to chmurka bije nawet do ponad 50x!

Przy czym inne skille po max. 5.

Zdradził bym wam na czym to polega ale wole nie bo czasami to forum odwiedza neo i

będą cwaniakować że ubili metka o 20lv wyższego na chmurę. :D Nie ma tak łatwo!

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

MasterDeath ham.. Anderzej / kamer / drmagk2 ( czy jakos tak ) daja nam rozne hacki nie hacki a ty glupiego tricku nie mozesz podac.. Hamstwo ;]]

@topic

Wg mnie zmiana wyboru plci nie ma znaczenia... Przynajmniej tak u mnie jest ;dd Mi bije po jakies 6 /7 razy ... Ale przydaloby sie wiecej ;// Ma ktos jakies dobre sposoby ?

@edit MasterDeath w jakim krolestwie grasz na s7 :D?

65994253024037513199.png
Opublikowano

DMG hack nie tylko zajmuje cały spot z chmurki mi się zdaje że bierze cały spot tylko z tego skila co można z pewnej odległosci bić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...