Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Znajomi Z Serwerów

Zapoznanie ludzi z MPC na vt :>  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzicie o poznawaniu ludzi z mpc przez komunikatory typu vt.

• Super pomys? ! Jestem na TAK
      6
    • Idiotyczne napewno admin mi wejdzie na vt jestem na NIE
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ! Ostatnio wpadłem na taki pomysł, wielu użytkowników grając w metina, expiąc nudzi się. Napewno chętnie

Czasem byście pogadali z kimś o metinie, z kimś kto się na tym zna i jest ogarnięty. Temat może posłużyć do ogłoszeń

promujących swoją postać. W ten sposób możemy poznać osoby od siebie z serwerów :>

Zacznę od siebie, prosto i konkretnie :

Szukam osób z serwera Obsydian kraju Jinno, osoba musi posiadać sprawny mikrofon :D

@Edit, prosił bym moderatora o podpięcie, jeśil graczę zgodzą się na to :>

Zapraszam również do promowania swoich postaci na prywatnych lub innyc niż PL globalach. :>

To jest ukryta treść, proszę
Opublikowano

Stary wyluzuj, ktoś puścił kit, że wszyscy admini tu siedzą..

Spinasz dupe jakby metin był twoim życiem, l00z stary.

Zaraz powiesz, że nie gadasz z gildią na ts bo myślisz, że jeden z nich

ma nuup chara i jest w twojej gildi? Stary ogarnij się..

@Edit: To się tyczy do pana 2x up :>

Opublikowano

Siemano ! Ostatnio wpadłem na taki pomysł, wielu użytkowników grając w metina, expiąc nudzi się. Napewno chętnie

Czasem byście pogadali z kimś o metinie, z kimś kto się na tym zna i jest ogarnięty. Temat może posłużyć do ogłoszeń

promujących swoją postać. W ten sposób możemy poznać osoby od siebie z serwerów :>

Zacznę od siebie, prosto i konkretnie :

Szukam osób z serwera Obsydian kraju Jinno, osoba musi posiadać sprawny mikrofon :D

@Edit, prosił bym moderatora o podpięcie, jeśil graczę zgodzą się na to :>

Zapraszam również do promowania swoich postaci na prywatnych lub innyc niż PL globalach. :>

Dajesz cos na start ?

DAJ MI -

Opublikowano

Więc zachęcam was do promowania swoich postaci :> Nicku nie musicie narazie podawać tu, na MPC, polecam

dzielenie się nickiem dopiero po poznaniu się przez majk ; ] Wzór: post # 1

@Edit.. szukam osoby która zrobi mi sygnę :> Chętni PW !

Opublikowano

Po czesci to jest dosyc dobry pomysl a po czesci nie. Juz tlumacze ;) Dobry, gdyz poznajesz nowe osoby, zawierasz nowe kontakty, moze ci to pomoc w przyszlosci czy to w metinie czy w realu. Wady :/ Dziecki NEO, ktos bedzie robic jaja i da to na YT jak przypatkiem sie zatkniesz lub cie "zjedzie", pedofilia ( mozecie sie smiac, ale nie raz osoby dlugimi miesiacami siedza i staraja sie zaprzyjaznic, dalszysz szczegolow nie musze pisac bo nawet ich nie znam ) oraz kilka zdan krytyki i wyzywanie od noobow ( dziala to pozytywnie i negatywnie) Ale raczej jest to na plus, gdyz czasami pokonujesz swoje leki oraz mozesz czegos sie dowiedziec. Takie jest moje zdanie :_)

Opublikowano

Raczej rozpoznasz typka pedofila, czyli około 25-30 lat, to nie bedzies z nim gadał, bo jesteś nastolatkiem podejrzewam :>

Poznalem przez internet wieleee ludzi i żaden nie okazał się GMem ani pedofilem.. jeśli wchodza na vt dzieci neo pociskujecie typa

albo banujecie na vt, PROSTE ! :> Nadal szukam osób z Obsydianu, Jinno najlepiej :> W wieku 15-20 lat :>

Opublikowano

Ja nie skorzystam ale radze wam zrobic te 24 Kanaly na vt kazdego serwa i tam kazdy z kazdego serwa moglby sobie porozmawiac.

Back to BF3...

Opublikowano

Ja nie skorzystam ale radze wam zrobic te 24 Kanaly na vt kazdego serwa i tam kazdy z kazdego serwa moglby sobie porozmawiac.

W takim razie podaje vt mojej ekipy ;]

Jeśli ktoś będzie nieogarnięty to wyleci w 5minut więc nie polecam , tu wbijać i napinać.

Chętnych którzy chcą pogadać o metinie i nie tyko ;) Zapraszam ;]

@Edit.. zapomniałem podać vt !

ventriloo.pl 40803

Opublikowano

EE co to vt bo kurw ie wiem , a kurwa zaden ZJEBANY modek mi nie powie !

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...