Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

dzis gdy chodzilem po m1 jakis koles do mnie podbiegł pokazal mi topór w handlu, po czym wyłączył hadnel i uciekł.

a gdy spojrzałem na ilość moich yangów zobaczylem liczbe 0 yang ... :(

i tak z 34kk zostało mi 0.

Wiecie moze jaki to hack???

Opublikowano

Hmm..Też tak miałem około 1 tydzień temu...

Nie wiem właśnie też chciałbym wiedzieć!

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

pro elo elo trejt chak (Joke)

To cos w stylu store hacka tylko że w tym przypadku bierze kase z eq ;D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A w tej bajce były smoki ^^ ? To niemożliwe ehh ... Albo przerabales jakos kase albo klamies - 1 post i uwierzyć mamy?

Opublikowano

Po

1. Nie podawaj kolegom passów...

2. Nie wymyślaj historii aby się pożalić na MPC...

3. Żal ^^;) Niech się neo cieszą :P

Jebią mnie te wasze + i - ... Co to do chuja ma być? Oni Wam za nie wypłacają czy co ,ze tak je zbieracie ? ;) Pozdrawiamy wszystkie dzieci...

Opublikowano

Taa, bajeczki, bajeczki. ;p Może Ci jeszcze lvl ukradł i staty ? A topór który Ci pokazał był + 800 ? Zapewne ;P Proszę o zamknięcie, zaraz tu będzie 500 postów. ;P

xx

Opublikowano

a wiecie co???

zal mi was. (tych co nie wieżą)

czlowiek szuka pomocy itp, a wy ze nie mogli mi tego zrobic...

ehh. jak by nie mogli to po co bym to pisał... ??

zal. myslalem ze to forum jest normalne bo jest tak chwalone ale widze ze nie...

NQ i thx za pomoc n00bki

Opublikowano

Nie mów tak... tutaj są urzytkownicy którzy wiedzą i znają działanie metina od środka... Ja też wiem że nie ma cheata który ingeruje w serwer i zmienia dane aby ukraść yang, itemy ?

Co ma do tego pokazanie toporka xD?

Minus@ Pytam się was kto czyta mają sygnaturke? Hahahaha Proszę o więcej - :)

Jebią mnie te wasze + i - ... Co to do chuja ma być? Oni Wam za nie wypłacają czy co ,ze tak je zbieracie ? ;) Pozdrawiamy wszystkie dzieci...

Opublikowano

to jest nawet nie możliwe co za bajka, przecież każdemu hlevel by tak zrobił i by nikt na servie nie miał eq nie ma czegoś takiego

Opublikowano

dla dzieci i botów oznajmiam że trade hack istnieje i yang hack znalazłem je ale wam nie podam bo gdy u was szukałem pomocy to mnie wyśmialiście a teraz ja się będe z was śmiał hehehehehehehehe

Opublikowano

haha temat do zamknięcia ;D

i kto ci w to uwierzy ??????

albo kłamiesz albo dałeś mu te 34kk w handlu ;ddddddd

pls modek zajrzyj tu ukaraj twórcę za głupie tematy ;dd i zamknij ten temat bo spam na bank będzie xdxd

@edit

a ten hack nazywa się '' jesteś debilem i nie wiesz co to antyvirus '' pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...