Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Czitami :D

Proxima123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem np. z tymi hackami : Andii'S Wr D3D, lub w tym temacie o nazwie ,, Chack Działa Po Upie '' Dobra, do rzeczy, chodzi o to, że dll ma już taką samą nazwę jak injector, a jak włączam Go pisze: Waiting for warrock.exe, no to dobra włączam warrocka i : albo pisze, Injector found, czy coś w tym stylu, albo injector sie wyłącza i na tym koniec? pomoże mi ktoś? plis ;[

Opublikowano

jak pisze Injector found to po 3-8 sek powinno byc injector succesfully! czy jakos tak ;p PS : .. tamten andii czy jak mu tam juz nie dziala

Zbieram +

Opublikowano

A jaki system operacyjny masz ??

jak windows7 albo viste to musisz hacka odpalić jako administrator ;p

Przenosze do pomocy technicznej.. czyli do właściwego działu.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

mam windows XP, ale nawet przez administratora próbowałem, aha teraz znalazłem inny czit, i pisze sucesfull, ale gdy ma sie ten obrazek właczyć przed loginem , o tych G1, to w lewym górnym rogu robi się taki biały ekranik i do pulpitu mnie wyrzuca :|

Opublikowano

nie sądzę żeby to coś dało, a Ty RMCF1902, jakeigo czita używasz i injectora (jeśli używasz :D) ? spróbowałbym tego samego ;d Jak możesz daj swoje gg ;d

Opublikowano

zrobiłem to co mówiłeś sciągnełem te injectory i odziwo pisze Sucesfull ale... Nie wywala mnie do pulpitu, ale jak wcisne insert przed loginem albo na serwie to nic się nie dzieje, nie wiem czy to ma byc insert czy co ale wszystkie klawisze wciskałem i nic ;|

Opublikowano

Insert.. tylko jak chcesz uruchomić menu hacka i insert masz tam gdzie 0 na klawiatuzre numerycznej.. to musisz mieć ją wyłączoną.. tzn wyłącz num lock i tyle i wtedy daj insert ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

No nie wiem co jest znowu, ale to jest bez sensu z innymi injectorami skoro tobie działają. Może coś z service pack albo coś podobnego, no bo dlaczego mi wyskakuje, taki błąd, teraz już znowu nie chce się włączyć :| Za pomoc oczywiście dam plusy ;/

Opublikowano

niektóre injectory piszą Sucesed, ale gdy wchodzę i klikam insert to nic się nie dzieje. A w menadżerze urządzeń powinien być w procesach ten hack? Bo ja już cholera nie wiem o co chodzi. Do tego musi być odpowiedni service pack ? No już nie wiem.

Opublikowano

6 postów pod rząd uspokuj się używaj opcji edit...... spokojnie chłopie zaraz... są teraz nowe hacki inne sprawdź z nimi moze one będą działać...

http://www.mpcforum.pl/topic/192681-toxicsys-public-vip/

prosze a ten działa ??

tutaj stąd pobierzesz net freamwork 3,5

http://www.idg.pl/ftp/pc_16265/.Net.Framework.3.5.html

Hmm co do filmiku widziałem.. cieżko określić włączasz dobrze... nie wiem tam przy tym naeron injector wywal końcówkę exe... i zmień nazwę np na kalosz i kalosz.dll i odpal może zadzaiła

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

próbowałem ze zmianą nazwy ale nic. Z początku myślałem że wina leży po stronie Warrocka, że anty hack działa i wyrzuca ale jednak to nie to. Ale net famework powinien się chyba zainstalować podczas instalacji systemu i tych wszystkich sterowników, na dodatek, że jeszcze kompa mam nowego i ma zaledwie rok :| A net fameroworka nie mogę sćiagnać bo cały czas strona microsoftu jest wyłaczona już gdzieś od tygodnia :| :O właśnie teraz zmieniłem nazwe tego hacka co mi dałeś @up , zmieniłem na kalosz.dll i kalosz.exe, ale dalej nie działa, ale jak chce włączyć czita przez administratora to wywala taki błąd:

kalosz.exe - .NET Famework initializon Error

Unable to find a version of the runtime to run this application

:|

Opublikowano

zrób bez końcówki exe...

hmm podałem Ci stronkę do pobrania netfreamwork 3,5

teraz już nic nie działa więc nie masz co próbować był cichy update.. i tzreba czekać na nowe hacki bo nic nie działa

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...