Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Robić ,Żeby Postać Się Nie Znudziła ?

Allien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym was zapytać co robić ,żeby postać tak szybko się nie znudziła ?

Pewnie Mieliście taki problem.

,że chciało wam się grać ale nie chciało expić..

Chcieliście tylko wbić na Metina i nic nie robić ..

Albo gdy widzieliście w mieście jakąś inną postać która wam zaimponowała ..

i co chwile myślicie o zmianie skilli ..

albo o zrobienie nowej postaci .. .

Przez 3 miesiące nie mogłem się zdecydować którą postacią grać ..

Postawiłem na daggera bo mniałem już na tej postaci 30 lv..

Teraz na tym daggerze mam 40 lv i dalej nie wiem co robić ?

jak tego uniknąć ? co zrobić ,żeby postać mi się podobała i aż tak mnie nie

nudziła ? gdy wchodzę na metina..

Co robić ,żeby nie expić z przymusu ?

Może jest jakaś postać której to nie dotyczy ?

Jak temu wszystkiemu zapobiec ?

Z góry dziękuje za waszą POMOC..

Wasz Wysiłek na pewno zostanie wynagrodzony

bleach%20tag.png
Opublikowano

Na tym polega MMORPG,że są wzloty i upadki :rolleyes: Włóż trochę starań w postać wbij większy lvl a będziesz miał taką satysfakcje z tego co osiągnąłeś,żę ulala :P

@Edit Zapomniałem dodać,że warto obrać sobie jakiś cel i do niego dążyć :D

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Popatrz na te lvl i postacie co ci imponują i będziesz od razu napalony na exp i eq ;)

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Lol mam taki sam problem mam Daggera 39 BM-a 35 i BOdyego 54 czym grać

@TOpic

Sry kolego ze wykorzystuje twoj topic

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To się nazywa depresja :) A tak wogóle to jak Ciebie metin2 nudzi to się nie zmuszaj! Są setki gier ;)

Jebią mnie te wasze + i - ... Co to do chuja ma być? Oni Wam za nie wypłacają czy co ,ze tak je zbieracie ? ;) Pozdrawiamy wszystkie dzieci...

Opublikowano

@DzikiMurzyn

BM'em zainwestuj w fms'a,i dobre bony. Exp na bojowcu = FMS z dobrymi średnimi, exp z buta i pvp z innymi = Dobre średnie

Bodym wbijaj skille, o ile masz kasę, wbij aure, i do v1/v2, zależy od eq.

@Top.

Koledzy wspominali, znajdź cel, i dąż do niego ;P

xx

Opublikowano

ja polecam: grasz w metina i chwilowo Ci się nie chce to weż pograj w jakąś napierdalanke (np. CoD) i w nią graj wtedy. Jak później wejdziesz na mt2 odrazu Ci sie zachce ;p Odreaguj to monotonne expienie. :) Licze na +

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano
co robić ,żeby postać tak szybko się nie znudziła ?

Nie grać tą postacią ? Jak się nie podoba postać , którą grałeś to graj innymi na privach przynajmniej ja tak robię ;p

Opublikowano

Też tak miałem :)

Zagrałem w 4story, cabal, wow, cs, RoM. A potem zacząłem grać na privach :) I tak jak mi sie znudzi jedna postać, to szybko zrobie drugą dość dobrą :P A co do porady. To nie myśl, że musisz grać w metina. Skoro każda postać ci się znudzi, to może olej tę grę? Powiedz: "Pierdol się metin". I nie mówię żebyś z tym skończył, tylko znajdx inną zabawę. Np inne mmo, np przeglądarkowe (wciąga) albo wydaj troche PLN i kupuj ciekawe tytuły w małych cenach. tyle ode mnie dziękuję za uwagę :D

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Ja radze od czasu do czasu zapuscic bota , czasami milo popatrzec jak po nocce botenia exp botem nabilismy np. 3 lvl ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAJ +/pij mleko bedziesz WIELKI!

Opublikowano

hmm miałem taki problem wiele razy, ale znalazłem na niego całkiem dobry sposób

na low levelu dochodzę do Bardzo dobrej gildi, przykladowo na 40 lv gdzie biorą od 60, przykladowo

mówię, że mam zamiar szybko levele wbijać, żeby poziomu nie zaniżać i exp jakoś leci :P

Przez gildie poznałem kilka dobrych postacie, którymi chciałbym dorównać, i to mnie napędzia :)

Żeby nie było.. Gram surą BM 70 lv :)

Opublikowano

Heh polecam nowe gierki NP. DarkOrbit , wciąga ;D Albo WF (ee tam kiepskie ale dużo botów do gry :D) Jest masa innych gier :) Najlepiej z hackami gra :DB)

userbarwb.png

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

polecam dac spokoj sobie na 3 dni,i pograc w cos takiego jak strzelanka lub gra ktora masz fajna np, na platforme i potem obrac sobie cel i gotowe...Ja robie tak ,mam 66 lvl mental nudzi mi sie dzis gra jutro caly dzien pogram w rozne girki na X360 az bede mial dosc i mnie znudza,potem wbije na meta po dniu lub wiecej i pomysle sobie ze chce miec jakis skill na M w ktorym mam kilka punktow lub brakuje 3 do M,albo np, ze 3 lvl brakuje mi zeby zalozyc stal+7.Proponuje rowniez kupic zbroje dobra lub meiczyk od wiekszego lvl i to motywuje by go wbic i go zalozyc.. co o tym myslicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@DzikiMurzyn

BM'em zainwestuj w fms'a,i dobre bony. Exp na bojowcu = FMS z dobrymi średnimi, exp z buta i pvp z innymi = Dobre średnie

Bodym wbijaj skille, o ile masz kasę, wbij aure, i do v1/v2, zależy od eq.

@Top.

Koledzy wspominali, znajdź cel, i dąż do niego ;P

Skorzystam z tego ale raczej bd grać tylko BM

Fuck Yea

userbarwb.png

Opublikowano

Heh ja mam 70 lvl i nie gram na nim od 2 miechow:) Zrobilem przerwe od metka ale juz mnie do niego ciagnie :) Zrob tak jak ja...odpocznij xD

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

To i tak słabo

Ja grałem bodym 33 lvl potem mentalem 34 lvl potem sura wp 42 lvl@i tera ninja dagger 53 lvl i zaczynam grac bodym ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...