Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Pewien Myk Związany Z Hasłami Gwiazdkami

ProNuupPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myk który polega na odszyfrowaniu zaszyfrowanych haseł gwiazdkowych. (mozzila firefox)

A więc zaczynamy.

1.Klikamy na zakładkę obok np aktualności, prawym przyciskiem myszy.

2.Klikamy "Nowa zakładka"

3.W nazwie wpisujemy np Hasła

4.A w adres wklejamy to: javascript:janbm_showpass:var%20a%20=%20document.getElementsByTagName('input');%20for%20(var%20i%20=%200;%20i%20<%20a.length;%20i++)%20{%20if%20(a.hasAttribute('type')%20&&%20a.type%20===%20'password')%20a.type%20=%20'text';%20}%20void%200

5.Po czym sprawdzamy, wchodzimy np na Metin2 pl wpisjjemy hasełko np kkdsd2 (to jest zakodowane) po czym klikamy w utworzoną zakładkę Hasła i mamy odkodowane hasło. Dziękuje pozdrawiam :D

Opublikowano

A Możesz powiedzieć jak można okraść.ID-Login ; ].

Ale nie kminie tego w ogóle.Jakiś niedouczony jestem :O

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

UP:

Nie mogę Ci tego zdradzić, i to po prostu odkodowuje hasła które są zaszyfrowane gwiazdkami, a więc jeżeli np ktoś wpisał hasło to ty klikasz na swoją zakładkę i wiesz jakie ono jest, lub gdy np mam spis tekstowy haseł zaszyfrowany gwiazdkami na stronie to tak samo możesz to odkodować proste ?:D

Opublikowano

chcialem cos sprawdzic ale wiem ze sie nie da .ale sposob dobry + dostales

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A Ten spis gdzie jest?I ktoś musi się logować z naszej przeglądarki żeby się to zapisało?

Wybacz że tak zadaje pytania, ale ty jesteś w tym doświadczony, a ja nie ;(

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

3xUP seba23tdo @ Kogoś hasła nie zobaczysz, ale jeżeli np, będziesz chciał zmienić koledze/bratu hasło, a on będzie miał zaznaczona opcje "Zapamietaj haslo" to hasła nie zmieniasz, bo nie bedziesz znal hasla, ktore trzeba wpisac "Podaj stare hasło" to ty zrobisz tym sposobem i wtedy ładnie zmienisz (podałem tylko przyklad, )

Przydatne ...

Ps. I co, dalej włamujesz się na te konta Gm'ów ? Podobno na metin2.com kiedyś się włamałeś :P ^^ Wiesz możesz dać skile na jakimś serwerze :)

Opublikowano

Widzicie fiutki, jeden pisze że z spryciarze, drugi że z darkwarez, a pomyślcie frajerzy kto to pierwszy wymyślił ha ? ja ten sposób znam od bardzo bardzo dawna ale dopiero teraz go dodałem, to jest dla frajerów (hakerów) sposób bo to takie dziecinne że każdy kto trochę się zna na języku Java mógłby to zrobić a więc nie było sensu go dodawać, ale że nikt nie dodał to nie liczę na żadne - ani + ale jak chcecie to sobie dawajcie co dusza zapragnie bo ja mam na większość z was wyjebane, wyrzutki życiowe, a co do pana up, niedawno oddałem 2 konta gm'a, dziś ale temat wylądował w koszu, wejdźcie sobie na mój profil w tematy i go sobie zobaczcie, i tak wgl oddałem ponieważ one już mi nie były do niczego potrzebne, a co do metin2.com tak wykradłem tam postać, lecz miałem większe problemy z Metin2.pl lecz i tak się z tym uporałem. A i mam zamiar zorganizować największy włam w historii GameForge, potrzebuje parę osób przez które będę mógł to zrobić, oczywiście o tyle o ile znacie się chociaż trochę na anonimowych Ip, bo jak było xxxx tutoriali o IP, a to wam chuja da, prawdziwa zmiana na anonimowy adres odbywa się całkiem inaczej, oczywiście tak aj kw przypadku metin2.sg można zmienić ip poprzez proxy żeby się zalogować, ale wasze prawdziwe IP będzie nadal widoczne, dla tego banowali, lub usuwali wam postacie na Chińskim, a chinolom nie, bo sama zmiana proxy pomoże tylko w logowaniu, a dalej ślady pozostawi, a więc zapraszam zainteresowanych na PW, ewentualnie na email [email protected], uprzedzę wasze sugestie, Tak, mam 15 lat.A więc zapraszam zainteresowanych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...