Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju66[Pl][Dedyk]

LubianyIKochany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, misja wczoraj sie zepsuła. Już wszystko naprawione. Yang bug już naprawiamy, Co do cofki, pisałam na stronie głównej, jaki był jej powód. Poczytajcie, to się dowiecie, a nie oczerniacie bezpodstawnie Team. Częste resety są ostatnio spowodowane tym, że udoskonalamy serwer. Mamy już anty kmr moda, więc sytuacji z wczoraj (cofki) już nie będzie. Każdy z nas ma nauczkę. Co do klnięcia - Endymion, chyba się nam nie dziwisz, że jak stajemy na rzęsach, żeby wam pomóc otrzymujemy w podzięce wyzwiska i oczernianie. Każdy jest tylko człowiekiem, każdemu puszczają wkońcu nerwy.

BTW, link do nowego launchera, bez niego nie pogracie.

>> KLIK <<

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Ja chyba zrobie ss'a rozmowy GM'ów na ogolnym wtedy bedzie wszystko widac ;> a co do anty kmr moda to on niby jest w tym launcherze? Bo cos mi sie zdaje ze nie ^^

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Bym coś powiedział, ale nie wypada ;o

nvm.

Zagram sobie, jak się to wszystko uspokoi... zobaczymy, czy serwer jest tak 'dobry', jak mówicie.

Proszę, nie kłóćcie się, nie spamujcie, już kilka raportów poleciało.

#edit

Wyrzuciło z bazy itemy z item_proto i dlatego cofka.[...]Team to osoby kreatywne, wymyślamy bardzo dużo nowych rzeczy i chcemy jak najszybciej wprowadzić je w życie

Taaa... ale to, że baza świruje, to po części też Wasza wina, że nie pilnujecie tego co się dzieje.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Specjalista
Opublikowano

Oj napisalem ze zdaje mi sie? ale ten wasz anty kmr mod nie dziala latwo zrobic aby dalo sie pograc bez waszego launchera a nawet na kamer modzie bo juz to testowalem .

A ss'a zrobie jak znajdzie sie dobra okazja ...Wczoraj ktos z GM'ów napisal ''Kocham Cie Natalia Kocham'' ciekawe kto to pisal Glowny Admin czy ktos inny z Teamu ;> ale nie robilem ss bo nie byl potrzebny ;(

1365526782-U231645.png

Specjalista
Opublikowano

Ja nie robie zadnej anty reklamy ;< tyle ze was informuje ze da rade grac na modzie kmr ... Ja osobiscie gram na serwerze tylko ze niektorych GM'ów podejscie jest dziwne ;x Ale zeby takie cos pisac przez Gm na ogolnym co w poprzednim poscie zacytowalem to cos nie halo ;<

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Oj napisalem ze zdaje mi sie? ale ten wasz anty kmr mod nie dziala latwo zrobic aby dalo sie pograc bez waszego launchera a nawet na kamer modzie bo juz to testowalem .A ss'a zrobie jak znajdzie sie dobra okazja ...Wczoraj ktos z GM'ów napisal ''Kocham Cie Natalia Kocham'' ciekawe kto to pisal Glowny Admin czy ktos inny z Teamu ;> ale nie robilem ss bo nie byl potrzebny ;(

glowny admin to pisal ten ktory zakladal temat

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Specjalista
Opublikowano

Stronka sewrera padla a nikt nie raczy powiadomic nikogo ocb...chcialem pobrac patcha ;< Najlepiej by bylo jakby ktos upnął gotowego juz klienta bez podmieniania plików bo tak jest namieszane ze to parodia.

1365526782-U231645.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...