Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry mam pytanie o WarBota ponieważ mnie zaciekawiło pk czy ma ktoś warbota na tibie 8.54 z instrukcją 5+

Opublikowano

Elfbot NG - najlepszy warbot/cavebot/bot

Instrukcja:

1. Klikasz Healing i ustawiasz healanie się czarem, potowanie, manasowanie... Dajesz po tym save.

2. Klikasz Hotkeys/Shortkeys i:

Piszesz skrypt na antyparaliza, reattack, zaznaczanie przecinika, parala, magic walla... Wszystko co potrzebujesz, a jak nie umiesz skrypta napisać to robisz tutaj Topic/wpisujesz w googlach "skrypt do Elfbota na XXX" gdzie XXX to to na co chcesz skrypta np. reattack. Następnie ustwiasz shortkeys/hotkeys i zaznaczasz kwadraciki po lewej, włączenie z tym nad hotkeyami "enable coś tam". Zamykasz elfa i aktywujesz hotkeye/shortkeye.

3. Potem wbijasz w Aimbota i zaznaczasz opcje które ci się podobają (jak nie wiesz co co znaczy, to jakiś słownik se weź i sprawdź - łykniesz trochę języka obcego :D). Jak zrobisz all to dajesz save.

4. Jak Ci się jeszcze chce to wbijasz w HUDa i zaznaczasz co lubisz. - opcja nieobowiązkowa.

5. Idziesz na wara i cieszysz się botem, dopóki nie dostaniesz bana :D

6. Czytasz pkt. 5 i się zastanawiasz czy warto ryzykować.

8. Uznajesz, że tak i chcesz mi dać "+" za pomoc.

9. Chcesz kliknąć na "+" i pewnie nie zauważyłeś, że nie ma pkt. 7.

10. Uśmiechasz się.

11. Dajesz mi "+'.

P.S. Poradnik mojego autorstwa i nie zezwalam na jego kopiowanie (kto by chciał). Jak chcesz jakiś ciekawszy, dokładniejszy, mądrzejszy poradnik to http://tibia.net.pl/boty/40029-elfbot-ng-wszystko-co-z-nim-zwiazane.html Mój jest za to krótszy :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...