Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smocze Monety - Darmowe !

longlin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kiedy to ilość postów ma do rzeczy to jak ktoś mysli > ;]

Własnie, tak jakbyś Ty , był nowym forumowiczem, napisałbyś taki temat i byś nic nie wymyślił? Pomyśl na swoim przykładzie.

PS. on coś mówił o sieci Carrefour - Nova!

Myslimy - wymyslimy - jestesmy bogaci ^^

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wy naprawde nie domyslacie sie kto sprzedaje SMy na allegro i skad je ma??

Odpowiedz jest prosta.. Te Smocze monety sprzedaje GMowie "za nienaganną prace dostaja za free SM wiec sobie tak na tym zarabiaja w realu;) Myslalem ze kazdy o tym wie..

18706.png
Opublikowano

UP tak to sobie tłumacz....

napewno w jakiś sposób zdobywają te sm za free....

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

To wy naprawde nie domyslacie sie kto sprzedaje SMy na allegro i skad je ma??

Odpowiedz jest prosta.. Te Smocze monety sprzedaje GMowie "za nienaganną prace dostaja za free SM wiec sobie tak na tym zarabiaja w realu;) Myslalem ze kazdy o tym wie..

Bardzo prosta, oni podpisują umowę, i nie mogą sprzedawać tych sm, jest na to sposób, tylko kto go zna, nie poda, bo zaraz dzieci neo się zlecą, i zablokują, lub zarabia na tym... -,-"

Opublikowano

Napewno jest sposob lub cos nie tak. Ale nie na wasz umysl , ani moj. To robia najczesniej "zawodowcy" co juz dlugo w tym siedza a nie pierwsza lepsza osoba ktora powie i zrobi ^^

Opublikowano

Zrób taką kartę ;p lub napisz do jakiegoś gościa co się na tym zna...

Taka karta - 2 tys zł ...

Nikt Ci tego nie zdradzi...

Ps. To myślimy ^?

Opublikowano

@UP

Nie kurwa, sramy!! ...

Screany nie widzę, ani rozmowy, ani sm.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Tak samo na PL jest ;]

Tzn nie bierzesz PL tylko Bułgarie lub inny kraj i płacisz mniej kasy i dostajesz więcej SM

Sam tak kiedyś robiłem

48027281626.jpg

WAS?? Kiełbasa i Kwas wrzuć na luz i daj Plusika ++ =)

Opublikowano

I to jest kolejny temat w , którym na 1 post przypada 5 linijek spamu... Każdy może napisać , że rozmawiał z kimś tam co ma coś tam za free i zrobił mu to ktoś tam... Nie da screena ani filmiku , a wy się podniecacie jak dziecko co znalazło"glinę" w piaskownicy...

Opublikowano

Allegrowicze pewnie maja specjalny sponsorpay albo cos takiego

mozliwe tez jest to ze taki bug istnieje, ale najlepiej nie rozglaszajcie tego na plu to moze po odkryciu takiego przez 2 dni nie naprawia i wszyscy bedziemy miec w chuj sm :D

Opublikowano

A jeżeli Oni używają Sponsor Pay tak jak napisał UP, tylko że w innym języku?

Zauważcie że jak wybierzecie inny język macie inne opcje Sponsora, niektóre są nawet wysokości 500 SM o.O

Tylko co niektórych języków nie znam, a Translate przetłumacza tak że nie da się zabardzo zrozumieć <_<

Opublikowano

Elo mialem kiedys tez taki przypadek.. znaczy nie taki sam ale podobny widzieliscie czasami konta na allegro ktroe maja np 5000sm ... i pisze ze koles sella to konto a nie ze na twoje konto... myslalem o tym no ale przeszlo mi... i ktoregos pieknego dnia gram sobie na jakims serwie (priv) i koles pisze na ogolnym KTO CHCE 400SM ZA FREE mysle napisze... dal mi gg i wogole.. pisze do niego elo elo i takie tam on mi mowi ze jesli chce te 400sm musze podac mu id i haslo do metka... mysle synek nie ze mna takie nr... napisalem mu ze jesli chcesz sobie wala robic to zle trafiles.. mowi daj mi jakies inne konto nie na tym co grasz. Podalem mu po 10 min patrze jest 400sm co nie ma takiej funkci chyba zeby tyle doladowac pytam sie go jak to program czy cos okazlo sie ze koles siedzi w Agnlii i cos tam kombinuje na C++ czy jakos tak nie znam sie mowil ze umie wlama zrobic gdzie nie pytalem bo i tak bym nie zkumal hehe :P zamawia sobie 400sm potem jakos czysci rejesrty za soba.. Spoko moze i tak.. dal mi tak samo linka na allegro co sprzedawal tam SM i nie tylko . Mowil tez ze moze 400sm na dzien jedynie zamowic na jedno konto bo moga sie zczaic... Co o tym myslicie ??

Opublikowano

Witam, grałem sobie na prywatnym Serverze. Szukałem ludzi do guild, znalazłem taką osobę co gra 2 dzień, ma wszystko z item shopu, pytam:

-Skąd masz?

-Kupiłem, mam bug, że wysyłam sms z Bułgarii, i nic nie płace ( Mam przerobioną kartę sim programem.)

-Udowodnisz?

-Tak, daj mi kod na smocze monety, do Bułgarii.

-GAME xxxxxx na nr xxxx

-Okej, wysłałem 3!

-Doszły, o lol! Jak to zrobiłeś?

-Zdradzisz mi ten sekret?

-Nie, za duży mam na tym zarobek, mogę Ci sprzedać taką kartę sim - 2,000 PLN!

-Fuck, nie mam tyle pieniędzy, nie chodzę do roboty, a może powiedziałbyś mi jaki to program?

-Niestety nie, prawa autorskie mojego kuzyna (on go napisał), sprzedaje takie karty, dużo na tym zarabia, schodzi jak pieczone bułeczki!

Ehh, to nasza rozmowa, powiedział, że idzie na dwór, jak wróci, wyciągnę z niego więcej. Na tym privie, jest drogo, to jest priv innej gry (nie metka).

Może zastanowimy się, napiszemy taki program , albo mógłby się ktoś wypowiedzieć? Znacie może techniki? Proszę o odpowiedzi! Myślimy!

Skomentuje ten post tak:

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Cheaty są dla NOOBÓW

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

to może być sponsor play albo playspan bo mądrzy ludzie umieją zamienić punkty z playspana ja umiałem ale teraz nie ma tych reklam z gameevnse i ciężko się robi ale daj te dowody to pomyślimy a moim zdaniem karty się nie przerabia tylko telefon

Opublikowano

Jak ziomek niby mówił że to sieć Carefour Ta Mova to może być prawda ! Moja stara i siostra mają te Movy ... Moja stara Pracuje w Carefourze i za zakupy dostaje się jakieś darmową kase Minutki bądź Sms'y Ta sieć ma spółkę z Erą ale jest tak niedopracowana Więc to może być prawda... Np. kiedyś Moja Mama dała mojej siorce 10 darmowych minut nie dostała minut tylko 10 zł a na paragonie było Napisane : 10 darmowych Minut ...

Jak mi nie wierzycie mogę zrobić Skany takich kuponów ...

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...