Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł. Dostałem wczoraj postać 76lvl od kumpla (pozdro Ozon, wiem ze to czytasz ;P) ale jest jeden problem - eq, a w zasadzie to 2 bo jeszcze skille ;P.

Eq przerzucilem z mojego woja 65, jednak tu sie tak dobrze nie spisuje. Opisze je krótko:

Boga +8 KD Defa +3 2 puste, Bojowy +6 KD +3 do pvp, Parta +6 KD +3 do expa, zelak, ebo, srebrna +9, buty 1.5kpz, lwia tarcza +9/NNO +4, Naszyjnik 1kpż/10% przeszywka i absy do pvp 30% miecze 30% 2 reczne... Niestety w pvp nie rozwalam nikogo +70 (chodzi o ludzi w stalach z dobrym eq... :P) bo eq mam jakie mam... ;P.

Skille:

Aura M4 (4KU do M5)

Sarza M4 (1 KU do M5)

Wir M5 (1 KU do M6)

Berek M8 (1 KU do M9)

3 Stronne 7

Staty rozdane jak powinny być: WIT max, SIŁ max, maxowana ZR

Niestety do groty sie nie nadaje, za malo defa (podczas oddawania ks. klatw... =,-)... Jak już pisałem w PvP też nie ma lekko, na wojnach jedynie sie w miare sprawdza.

Mam 32kk które przeznacze na berka, bo musze wbić na G. FB chodzą około 12h/dzień (na noc nie moge zostawiać bo sie matka drze, że zasnąć nie moze). Za te 12h FB z 3 postaci mam okolo 12 małży... u nas małże za 300/350k chodzą więc za dużo z tego nie mam...

Teraz pytanie do Was: w jaki sposób mam zarobić na jakąś dobrą stal/złodzieja +6/7? Jak mam wykoxować tą postać? Co zmienić?

Dodam jeszcze że wiecej niz 4 metki (3 FB + postać) nie włącze, bo muli jak cholera.

Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

@UP

Ale wszystkie te sposoby sa mocno przesadzone + wolałbym zarabiać właśnie tą postacia + nie moge miec kompa 24/7 wlaczonego... ;p

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/190713-zbior-sposobow-na-zarabianie/

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...