Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 41Lvl - Jaką Postacią Wbić Najszybciej - Em2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam surę 71lv, i chcę podexpić sobie buffa, ale nie mam łącznika i chce szybko podexpić na em2 jakąs postać do 41lv, ale nie wiem jaką wbije najszybciej. myślałem o Daggerze, bo podobno całego spota z chmurki rozwala na Dmg hacku i o Mentalu bo szybko nie padnie.. prosze o rady :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Dagger tak jak up. z tym DMG hackiem to troche zły pomysł >.< Ale lekko w 2-3 dni dobijesz daggiem z 0 do 40+ lvla. Oczywiscie troche kasy na poty musisz miec ; /...

A Mental hmm... tez ci go polecam ;). Mentalem troche wolniej dobijesz lvl ale zyskasz na potach sporo kasy.

Jednak polecam ci Daggera ;>

74431642664977353071.png

Opublikowano

@up

o tym nie wiedziałem o.O

Za poinformowanie łap + ;D.

@top

To zostaje Ci mental ;).

74431642664977353071.png

Opublikowano

Jak to nie trafisz sztyletami? Kiedyś grałem na EM2 daggerem i normalnie bił sztyletami... ale nie wiem jak to z chmurką bo ja miałem ją tylko na 1pkt <_<

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Gram mentalem. Narazie mam 35 lv (dropek miał być) i cały czas expa oddaje. Na eq wydałem nic bo sam wszystko robiłem. Spalił mi riba na +5 35 sr więc bije fms +8. Nie wiedziałem że w dmg hacku jest 3x horse skill z jedno ręcznych więc ubijam spota mniej więcej tak samo jak ribem. defa mam 460. zbieram co się rusza koło świątyni. W 40 min mam lv ale cały czas oddaje bo dropie ks klątw i zęby. Na 2 noce miałem zostawionego bota by bił po jednej grupce (jak jeszcze boja nie miałem) to rano po 10 zębów bez +. Potów trace tyle ile mi z jednego chuonga leci. Jak ja widze tych bodych 45 lv co dedają na 6-8 grupkach BO to ciesze się że gram mentalem.

DMG hack na mentalu (bynajmniej u mnie)

duchowe 3-4 razy

walnięcie 4-6 razy

tąpniecie 4-8 razy

uderzenie miecza 5-10 razy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...