Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuning Skuterów !

dawidk16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy 250 jest dużo większa niż przy 100.

Ty jesteś jakiś nie normalny^^, czepiłeś się go i chcesz mu wmówić ze choćby szedł na piechotę to się zabije? Nie ma reguły na to przy jakiej to prędkości się zabije.

Skutery to nic więcej jak miejskie odkurzacze, ukierunkuj się wybierając ulice - ścigacz, bezdroża - cross etc. Nie mówię ze skoro motor, to musi być wielka moc. Kupujesz sobie ścigacza 125, a gdy nabierzesz wprawy wymieniasz na większy.

Opublikowano

Ja mam Benelli 491 tuning ale tylko MECHANICZnY dla mnie tuning typu neony itd. wieeeś

już niedługo kupuje Derbi GPR albo Aprilie RS

Opublikowano

Nie mam skutera nie bd mieć bo to gówno.

Co myśle o tuningu skuterów?

Wiejski tuning.

Czego teraz nie wymyślą?!

Oj mylisz się ;) Czym teraz jeździsz ?

WarRock - Ciąg dalszy ^^

Opublikowano

Dawid nie przechwalaj się już tak. Masz fajnie przerobiony skuter i możesz się nim popisać, no oki - gratulacje. Ale to nie zmienia faktu ze to będzie bzyczek, mający już nie złe osiągi ale to dalej tylko miejski pojazd. Wielu na Twoim miejscu wydało by kasę na ścigacza o małej pojemności, nowe są piękne, i laskę przewieziesz ;) . ( Tak wyprzedzę Was, jeździłem we dwójkę na skuterze - nc. )

Opublikowano

Bari , ja się nie przechwala , i tak wiem to dalej bedzie bzyk ;D i jak bym miał tą ilość lat , ile jest potrzebne załóżmy na 125 cmm , to bym tą kase co wydałem w tuning , wydałbym na jakiegoś ścigacza - proste . ;/ . ale wiadome , że jak mam 13 lat , to nic nie kupie powyzej 50 ; D

WarRock - Ciąg dalszy ^^

Opublikowano

KeeWay cylinderek wymieniony na 80CCM tłoczek tak samo ;] filtr stożek, tłumnik LeoVince SP3 ;] Wszędzie blokady zdjęte tłumnik bez katalizatorka.i nadodatek małe xenony niebieskie w liczniku i postojówki też xenonki niebieskie ;] Nowy wariator sprzęgło sportowe.

Części kupywałem ze stronki którą podam na pw ;p

ostatnio jadąc do kolegi 3 km odemnie zamknalem licznik (na nim 90 km/h) i jak narazie nie wiem ile jezdze ;p

Nie.

Opublikowano

Skuterów raczej się nie przerabia(chyba że włozysz silnik od jakiegoś qada 250) no chyba tylko z dwa neony na koła i wilki soubufer pod tyłek i jazda.

Ja mam Yamahe DT125 i derbi sende 50(na kerte moto)

Jeśli pomogłem daj -

1282654735-U148832.jpg 

Sygna by PressButtom

^^^Moja strona^^^

Opublikowano

Nie lepiej odblokować skuter i niech jedzie po 50km/h ?

Posiadam Keeway i jestem zadowolony z niego ;)

co to tych 250km/h ostatnio widziałem takiego cwaniaka na autostradzie jak wracałem z Węgier i podróż nie skończyła się przyjemnie ( stracił kontrolę nad skuterem )

więc nie polecam podkręcać silnika do takich sił bo to jest głupie i niebezpieczne ;)

1290020186-U148832.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...