Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie Szybciej Exp Leci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam sure wp 50 lvl def 405 atak 600 mam boja i tu kieruje pytanie do was czy szybciej exp będzie leciał na: biorąc po 2/3 grupki szponów + pająków w v1 czy full spot BO/ ezoty pod swiątynią ?

Za konkretne wypowiedzi będą + lub minusy zależy kto woli.

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Na 100% lepszy bedzie na szponach.

-Dlaczego?

Poniewaz maja wiekszy lvl i wiecej expa z nich leci.

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Chyba lepiej na BO.Chyba że możesz więcej lurać grupek w V1 ale najpierw idz do DT bo tam dużo kasy leci i kupisz sobie eq na +9 i do V1.Chyba że nie chcesz do DT to na BO.

liczę na +

Opublikowano

No nie wiem bo ZWIERZ napisał że szpony a pozatym tam dropiły mi tam nieźle itemy rózne więc zarobek też a na BO troche cienko

Opublikowano

Zwierz napisal ...a co Zwierz to Bog ??

z 50 lvl to raczej BO all spot choc jak masz buffa to radzil bym Ci cisnac na v2 i po 1-2 gr. wtedy by Ci lvl szybko skakal

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

z 50 lvl to raczej BO all spot choc jak masz buffa to radzil bym Ci cisnac na v2 i po 1-2 gr. wtedy by Ci lvl szybko skakal

Nie ZWIERZ to nie bóg ale jedna osoba pisze tak 2 tak więc chyba zdanie podzielone.....

więc dexpie ten 51 na tym BO poźiej zobacze dzięki za rady + dla kazdego....

Opublikowano

Ja na twoim miejscu expil bym w v1 na szponych mozna sie zaopatrzyc w rzeczy z bonami typu zwierzeta itd . Jesli masz buffa okolo 40 lvl 2 skile na m to powienienies brac pol spota szponow

Daj + ;))

mpc koffam

Opublikowano

Ja od 50 do 53(bo narazie taki tam wbiłem) siedze w v1 w tej komnacie co jest przed wejsciem do v2 (tam są same szpony w tej komnacie) i biore do 6 grupek max. Mam buffa z błogo prawie na M5 i pomoc na 17. Aha i jestem mentalem, 535 defa,10k hp ale musze leciec z nimi pod sciane bo tak to gleba ;/

up. nie wiem za co on ma ci dac +... gowno mu pomogles i jeszcze powiedziales cos co nie jest prawda... w v1 nie dzialaja bony na zwierzaki(tylko w v2) bo pytalem sie koledze 81lvl..

Opublikowano

Daruj sobie...

Ja mam woja 57 lvl wiec wiem gdzie expic. I mowie wam ze z buffem lepsze beda szpony.

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Ja właśnie mówiłem jak wygląda exp bez bufa ale chyba zrobie dziś bo zrobienie bufa na em2 zajmie jeden dzień a exp będzie duzo lepszy... xD

Opublikowano

zrób se buffa polecam wczoraj ja sobie zrobiłem od 1lvl zaczolem go expiw w v1 w 2komnacie bo reszta zajeta a na moblock jest najlepsza ona wiec o 16zaczolem a o 23wbilem mu juz 43lvl ale wczoraj byl exp+20% wiec ci pujdzie troche gorzej dluzej expic go bedziesz ale jest roznica expiac i jazda do v1

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tylko v1 Zrob sobie buffke smoka wbij jej 41 zaopatrz sie w eq dla niej tarcze i bron z intem ewentualnie kup sobie yangi i zrob eq na surze i szamance i expij tam ^^

Opublikowano

Pff, v1, szpony :P Lepszy drop, potworki maja większy lvl, co oznacza więcej expa i szybciej zarobisza :P Tak jak miska radzil, zrob buffka, i wio do v1 ;p

xx

Opublikowano

Tylko v1 Zrob sobie buffke smoka wbij jej 41 zaopatrz sie w eq dla niej tarcze i bron z intem ewentualnie kup sobie yangi i zrob eq na surze i szamance i expij tam ^^

eq na surze jest i to nawet dobre.... więc zrobie bufka i do vq thx wsyztkim za rady temat do zamknięcia dam po plusie

Opublikowano

Z buffem to 3-4 grupki wyciągniesz w V1. Na bo nie idź bo tam więcej ludzi, mniejszy drop a exp podobny ale sie wiecej musisz beczyc z bieganiem i zbieraniem spotu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...