Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu Mi Spada Pe Jak Expie Na Bocie I Mh?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie masz w EQ bon, który absorbuje ciosy przez PE. Wtedy gdy mobek Ci zada hita zabiera ci np 1% z PE i 99% z PW (zależy od ilości % bonu w EQ). Zmień tą część ekwipunku i będzie git :D .

Jak pomogłem postaw + :P .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Bo mobki w lasku pe zabieraja, omg!

Edit/ Up szybszy ;d, ale ja to wiem na pewno xD

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Na tym lv to tylko i wyłącznie V2... Może ludzi nie jest mało, ale exp będzie tam najlepszy... Postaw tym co Ci pomogli + :) .

@TOPIC - W lesie driady ciągną PE.

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Do redka nie pójdziesz i do groty także na tym lv. Ewentualnie DT wyższe piętra jakiś exp będzie, ale to też nikły, a i ludzi dużo. Tak jak mówię, V2 to najlepszy wybór bo w innych miejscach to exp nikły...

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Do redka nie pójdziesz i do groty także na tym lv. Ewentualnie DT wyższe piętra jakiś exp będzie, ale to też nikły, a i ludzi dużo. Tak jak mówię, V2 to najlepszy wybór bo w innych miejscach to exp nikły...

Ale z V2 wywala mi bota po jakims czasie i nei mam kasy na razie na przepustki ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ech... Bocić a nawet nie grać w tym miejscu (inaczej byś wiedział, że w lesie PE schodzi).

Na 65lvl exp to tylko w v2... Chociaż jak kiedyś nie było to ludzie expili na golemach (na Sohan są gdyby ktoś nie wiedział -,- ) albo na podłych w (wyższe piętra DT -,- ).

Jako, że w DT bot sam nie dojdzie, a w v2 nie chcesz... to zostają tylko golemy (jest też mniej ludzi). Przy okazji możesz dropnąć drogie matowe bez+ (są drogie bo do biologa -,- ).

Ale jakbyś najpierw sam grał a nie na bocie to byś to wiedział -,-

__

Opublikowano

Jak nie masz kasy na przepustke . Przecież jest podpiety temat . Darmowe smocze monety. Zarobiłem na tym 57 sm .Z 2 godziny i masz z 20 sm ;] A w lesie i red lesie driady zabierają pe.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Prawdopodobnie masz w EQ bon, który absorbuje ciosy przez PE. Wtedy gdy mobek Ci zada hita zabiera ci np 1% z PE i 99% z PW (zależy od ilości % bonu w EQ). Zmień tą część ekwipunku i będzie git :D .

Jak pomogłem postaw + :P .

Ty bezmózgi Yeti, za co ty chcesz +? Jak nie znasz odpowiedzi to japa!...

Absorbuje to dodaje, a nie zmniejsza...

Moby w lesie zabierają PE...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Odnosnie pytania gdzie expic.. ja do 68 expilem na koncu swiatyni, w 10 komnacie... exp ~~2.5kk / h wiec jakos szlo... taki sam exp byl w lesie duchow ale tam duzo wiecej potkow szlo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak cie nie stac na v2 to nie masz wyjscia musisz expic w lesie i troche wydac na te nieb poty jak bedziesz wlaczal skille to tylko sie spotuj ^^ Ewentualnie 7-9 pietro dt tam w miare ci bedzie leciec ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...