Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantastyworld [Pl] [Dedyk]

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem, po co męczyć się z otwieraniem serwera, zrobianie Opisu na mpc a za kilka godzin zrobić go OFF i nie dawać żadnego kontaktu...

Nie odpowiedzialny jesteś kolego i tyle.

:[

Opublikowano

chodzilo o kase, zarobil na IS i zamknal serwer, normalnie bym nigdy nie pomyslal o tym zeby kogos podkablowac ze ma nielegalny prywatny serwer, ale takich ludzi to az prosi, zeby zdzierac kase i zamyka serwer, kiedys sie przejedziecie na tym i do was zapuka pan policjant to 50x tyle zaplacicie, pozdro

Czarizard

93088508.jpg

Opublikowano

Za tydzień będzie nowy który wytrwa może aż 24h .... Nie zamierzam nawet zaczynać na jego serwerach.

:[

Opublikowano

serwer zapewne już nigdy nie będzie on... nie oszukujcie samych Siebie ;p

Szkoda tylko, ponieważ sobie nie zagrałam ;( Ale zagrać chwile, aby raptem za chwile stracić konto i czas - nie dziękuje ...

malablacmagic.png

Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał końcowe egzaminy.

Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie.

Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się zobaczyć.

Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot.

Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek.

Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal.

Czas na nikogo nie czeka. Łap każdy moment, który ci został, bo jest wartościowy. Dziel go ze szczególnym człowiekiem -

- będzie jeszcze więcej wart.

Opublikowano

Hah...

Jak większośc priwków..

Pewnie dużo osób wykupiło coś na IS a tutaj patrzy (kupujący) serwer off..

Z takimi serwerami to ja podziękuję

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wg mnie serv nawet fajny ale trudno tu o eq +9 szansa ze cos ulepszy to chyba 5% eq na +3 nie moglem ulepszyc

Opublikowano

wg mnie serv nawet fajny ale trudno tu o eq +9 szansa ze cos ulepszy to chyba 5% eq na +3 nie moglem ulepszyc

Było 50% na ulepszanie.

Czyli jak ulepszałeś bodziem to statystycznie mogłeś ulepszać w nieskończoność. Bo raz ulepszy na +1 a następnym razem spali na +0 i tak w kółko...

Do tego słaby drop yang.

Serwer był jednak fajny. Ale od kilku(nastu) dni OFF. Nie widzę więcej sensu dyskutowania o serwerze który nie istnieje.

__

Opublikowano

Strona nie działa.

Nic nie działa.

Zamykam.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...