Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!!

Poszukuje grafika, kodera i osobę która umie robic szablony do forum.

Kontakt:

GG:1380343

Bardzo zależy mi na czasie !!

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

Masz pełno stron w sieci z szablonami do for... nie wspomnę już, że bez sensu jest pytań o nie na forum o cheatach do gier online

1280314365-U1.png

Ci, których zwą wojownikami, podejmują walkę, mając przed sobą jeden cel – zniszczenie wroga. Muszą się wyzbyć ludzkich odruchów i uczucia litości. Muszą zabić każdego, kto zechce im przeszkodzić, choćby samego Boga lub Buddę. Prawda jest sercem sztuki walki.

Opublikowano

Nie lepiej nauczyć się

HTML,PHP,Java-Kod strony.

CSS-grafika (style strony).

Wiesz ile grafik albo Koder bierze za dzień roboty lepiej zainwestować w książki i ci taniej wyjdzie.

Tu masz klika książek:

PHP:

To jest ukryta treść, proszę

CSS

PS.To nie reklama tylko podaje książki, z których sam się uczę i myślę że są warte uwagi B).Dodam,że warto mieć więcej niż 12-13 lat,żeby coś skumać.

Opublikowano

Nie lepiej nauczyć się

HTML,PHP,Java-Kod strony.

CSS-grafika (style strony).

Wiesz ile grafik albo Koder bierze za dzień roboty lepiej zainwestować w książki i ci taniej wyjdzie.

Tu masz klika książek:

PHP:

CSS

PS.To nie reklama tylko podaje książki, z których sam się uczę i myślę że są warte uwagi B).Dodam,że warto mieć więcej niż 12-13 lat,żeby coś skumać.

100zł/h :D

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• Dodaj nową pozycję...