Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Spolszczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was. Mam Taki Problem.. Stworzyłem Swój Prywatny Server Metin2. Zrobiłem Spolszczenie i gdy włączam Spolszczenie.. wszystko normalnie działa.. Wpisuje Pasy. Loguje Sie Włączam Postać Podnosi Rękę do Góry. i się Ładuje. Ładuje Się Do Końca tego Paska.. i Automatycznie Sie Wyłącza.. I Tak za każdym Razem i nie Wiem w Czym Problem. Prosze o Pomoc Oczywiscie Daje + Jak Ktoś Pomorze. ;). Z Góry Dziekuje ;). Pozdrawiam.

ban_pl_72890_520638.gif
Opublikowano

Problem w tym, że w oryginalnym ConnectChanger plik który odpowiada za włączanie gry (metin2.exe bodajże, ale dokładnie nazwy nie pamiętam) jest jakby to ująć "uszkodzony". Na 100% jest to przez to, miałem ten sam problem. Uploadował bym Ci dobry na serwer, ale niestety wczoraj robiłem formata... Mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że w opcji szukaj jeśli dobrze wpiszesz frazę to to znajdziesz, bo sam ściągałem z tego forum działające :P. Liczę na + za info, a jak chcesz 5 też nie zaszkodzi :D .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Niestety, ale nie pamiętam dokładnie nazwy tego pliku. Szukałem w wyszukiwarce, ale coś mi się nie udało. Wiem że na końcu nazwy był dopisek kogoś nicku na "K" i to wszystko co mogę powiedzieć na ten temat...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

soczek masz racje :P

o.O O.o o.O O.o o.O O.o o.O O.o

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done