Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 Lata Mpc ;D

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic nawzajem

Azerf odszedl, bo jednemu z adminow zaczelo odpier^$^$#, potem on sam troche przyspamil ale to na koncu

Ten drugi sie nie liczy

wild moglbys mi na pw napisac twoj stary nick? bo kurde nie moge sobie go przypomniec,a pamietam, ze posty tez miales niezle:O

tak jak co niektorzy tesknie za detoxem, azerfem, athisem itd... troche ich zniknelo ;s.

no to kolejny rok i znowu spamimy w takim samym temacie?

.

Opublikowano

Dziekujemy za stworzenie takiego forum w ktorym rowniez jest METIN.Mozemy tu pogadac na wiele tematów :) Dzieki kokosz !!^^

Albo możemy potępić metina co jest moim ulubionym zajęciem.

Opublikowano
wild moglbys mi na pw napisac twoj stary nick? bo kurde nie moge sobie go przypomniec,a pamietam, ze posty tez miales niezle:O

Moglbys mi podac chociaz 1 sensowny powod?

A Azerf zyje i ma sie dobrze, ogralismy 2 mmo razem od tego czasu i jaki byl taki jest, aczkolwiek brakuje go atm bo ekipa do Aiki niepewna

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

100 lat mpc ;] Dzięki za stworzenie takiego forum, mozna pogadac i duzo dowiedziec sie na temat gierek ;)

Akurat w piątek trzynastego rocznica ;] I mi dzis MPC nie dzialalo od rana do teraz xdd Pechowy dzien ;]

Jescze raz : 100 LAT!

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

100 lat !

Za kilka lat napiszę to samo :P

ale za kilka lat zmniejsz liczbę xD

pół dnia nie mogłem wejść na mpc, ale wyszło to też na dobre ;) bo już prawie mam skończony kolejny GamePlay ;D

prawdopodobnie jutro go oddam Rodiemu ;)

najlepszego, już niedługo też będę tutaj 4 rok ^^

Opublikowano

A jednak to guzik prawda ze piatek 13 to pechowny dzien ;) MPC ten mit obala wiec 100 lat!

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

A jednak do guzik prawda ze piatek 13 to pechowny dzien ;) MPC ten mit obala wiec 100 lat!

To po prostu zabobon ;]

Oglądałem "Piątek 13" w piątek 13 i jeszcze żyję :D

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Ja wczoraj omal nie zginąłem w czasie burzy ( a jednak coś ma w sobie piątek 13 ) . 1oo lat i oby na 4 latach się nie zakończył "projekt"

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

To chyba jakaś klątwa rzeczywiście. Wczoraj 3/4 naszych użytkowników miała problem z dostępem do forum. Było to związane z problemem u naszego rejestratora domeny... Prawdziwy piątek trzynastego!

Opublikowano

To chyba jakaś klątwa rzeczywiście. Wczoraj 3/4 naszych użytkowników miała problem z dostępem do forum. Było to związane z problemem u naszego rejestratora domeny... Prawdziwy piątek trzynastego!

Oj tak! A najgorsze było to, że do obojętnie kogo napisałem to jemu działało.

Gość Mounthains
Opublikowano

Oj tak! A najgorsze było to, że do obojętnie kogo napisałem to jemu działało.

Mogłeś do mnie napisać. Mi nie działało ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...