Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Założyć Nowe Konto Z Zyskiem

Sony0110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak założyć nowe konto z zyskiem...

Wiem , że morze większość użytkowników portalu wie o tym bardzo dobrze, ale dedykuje ten temat nowym dopiero zaczynającym zabawę z warrock'iem. A więc do rzeczy:

www.gamecoach.tv

1. Widzimy stronę główną z lewej strony będzie lista promowanych gier nas interesuje warrock klikamy na "Play For FREE"/''Exclusive GIFT''(w zależności co się pojawiło przy nazwie warrock.

2. Pojawia się standardowe okno rejestracji takie jak na gamers first. Wypełniamy.

3. Gdy wypełnimy klikamy ''join now''

4. Czekamy na emaila aktywacyjnego.

5. Klikamy na link aktywacyjny. Od teraz nasze konto jest aktywne.

6. Logujemy się w grze (trzeba chociaż raz)

7. Czekamy na nasz prezent (do ok.30 minut od logowania)

8. Cieszymy się Spectre M4, SP 5%, EXP 20% wszystko na 30 dni.

Playspan.com

Teraz rzecz oczywista dla znających angielski. Jak pewnie zauważyliście podczas logowanie poprzez gamersfirst pojawia się informacja o playspan niby zwykła reklama a tyle może.

1. Klikamy ''NOW'' w tej ''reklamie'' (Chyba. Bo nie pamiętam. W każdym razie nie klikamy ''Later'' ani absolutnie ''Never")

2. Widzimy mp5k i obok guzik ''I want this''. Klikamy.

3. Rejestrujemy się.

4. Możemy cieszyć się mp5k na 30 dni.

Wszystko było na forum ale dawno i w różnych tematach więc jest jeden i jest w nim wszystko. Jeśli mod uzna to morze przypiąć temat. Mam nadzieje, że pomogłem jeśli tak to plus. ;) Zysk jest oczywisty bo możemy już nie wykorzystać 30000 danych nam przy logowaniu na 2nd slot oraz 3 slot dla enginnera i medyka. :D Za ewentualne błędy przepraszam nie mam żadnych wad takich jak dysleksja więc te błędy to od gorąca(mózg mi się zlasował) :P

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

Stare i już było ^^

A myślisz że dużo dzieci neo będzie szukać?:P

Przypomnienie nie zawadzi.

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

Morze jest szerokie i głębokie ;). Dla początkujących się przyda, ale mnie ta spectra nie działa. Jak juz raz sie zarejestrowałem, to drugi raz moge dostać spectre?

Nie gram na hakach. A ty jak mozesz to nie hakuj z polakami, a zwłaszcza nie udawaj idioty, że nie masz, jak masz.

Opublikowano

Morze jest szerokie i głębokie ;). Dla początkujących się przyda, ale mnie ta spectra nie działa. Jak juz raz sie zarejestrowałem, to drugi raz moge dostać spectre?

Jak się drugi raz zarejestrujesz na inny email, nick itd. to tak. :)

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

A nie trzeba zmieniać IP? Bo ja 3 razy to robiłem za każdym razem tak jak powinno i nie dostałem. Ale właśnie za 1 razem źle zrobiłem;/.

Nie gram na hakach. A ty jak mozesz to nie hakuj z polakami, a zwłaszcza nie udawaj idioty, że nie masz, jak masz.

Opublikowano

7. Czekamy na nasz prezent (do ok.30 minut od logowania)

Gówno prawda... że tak powiem te "bonusy" dochodzą w max 1 min... Ja wtedy spokojnie wejdę na gamefirst i uaktywnię mp5k na 30 dni, później wchodzę na konto i mam już te bonusowe rzeczy.

Takich poradników było masę, ale widać, że coś robisz a nie jak inne pijawki 24/7 czekają na vip hacka z myślą, że będzie weapon hack i będą napierdzielać z famasa -.-

Ocena poradnika-

5/10 (bo już było) No dobra.. dam Ci 6/10 za chęci.

maybenow.png

Opublikowano

Gówno prawda... że tak powiem te "bonusy" dochodzą w max 1 min... Ja wtedy spokojnie wejdę na gamefirst i uaktywnię mp5k na 30 dni, później wchodzę na konto i mam już te bonusowe rzeczy.

Takich poradników było masę, ale widać, że coś robisz a nie jak inne pijawki 24/7 czekają na vip hacka z myślą, że będzie weapon hack i będą napierdzielać z famasa -.-

Ocena poradnika-

5/10 (bo już było) No dobra.. dam Ci 6/10 za chęci.

Ja tylko napisałem, że do 30 minut bo było tak napisane z głowy tego nie wziełem.:D Bo kto wie jak byś był np w japonii to za ile by ci doszło.:D

Pomogłem daj PLUS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...