Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie jak zarobic ninja archerem 70lvl. Dotychczas mialem dropki na em2 ale teraz mi to nie starcza. Wiadomo na stalke dobra czy jakies itemy 75lvl trzeba troszki wiecej kasy. Wojami czy tam sura wp latwo zarobic to wiadome. Wiec prosze o pomoc co do archera. Patrzylem tuty z zarabianiem ale sa one dla mniejszych lvl. Moge niby chodzic na bosy ale w tym problem ze nie pojde bo po prostu nie ma bosow. Wszyscy ubijaja ciagle no i sie nie da zarobic :) Prosze o pomoc beda + lub jak ktos woli -

Opublikowano

Sm na reklamach? No ja expie ciagle mam duzo marmurow ale wole expic z konia bo z bufem biore 4 grupki wiec przyzwoicie bez poli ;d Na FB tez lowilem ale z tego kokosow nie bede mial. Nawet lowilem 4 postaciami ale coz z tego jak po dniu otworzylem malze a tu 1 perla albo wcale takie mam szczescie. Ostatnio otworzylem 71 malz i wyobrazcie sobie ze nic nie droplo. Znowu nie otwierac tylko selac malze to mi zajmie kupe czasu na sprzedaz. Jesli macie pomysly prosze o odpowiedz

Up

sory ale na zbieraniu yangow to ja nie zarobie zreszta mam to samo expiac w v2 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...