Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Twoje Konto Jest Połaczone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzis od samego rana gdy próbuje się zalogować na swoje konto na serwerze Astral wyskakuje mi "Twoje konto jest połączone" wyskakuje mi to na moich 3 kontach i na 2 komputerach próbowałem się zalogować przez em2 i normalnie.

gdy tymi samymi kontami loguje się na inne serwery wszytko ładnie śmiga tzn, że nikt na tych kontach nie siedzi...

Powiem jeszcze, że mój brat ma konto na innym serwerze i jemu wszystko ładnie działa na moim i jego komputerze.

Opublikowano

@2xUP

Wykluczam włamanie...

Przecież gdyby mi sie ktoś wlamal nie mogł bym wbic na inne servy.

Co do reinstalki to mogę zrobic lecz dlaczego moge na inne servery wbijac...? i do tego nie moge wejsc nie tylko na 1 metku bo 2 mam 2 na kompie 1 bez dmg 2 z, no i 3 metek u barta...?

@UP

Też mialem to na poczatku znaczy kaieś 1h temu teraz jest to co jest...

Opublikowano

To przez to że coś robili na servie, teraz jest znowu konserwacja ... Ja miałem tak samo jak ty wczoraj wieczorem, ale teraz parę minut temu już wszystko dobrze było.

ff_350x50_babe.jpg
Opublikowano

Chyba niepotrzebnie spanikowałem ;) wszystko ładnie śmiga lecz dziwi mnie dlaczego wyskakiwało "Twoje konto jest połączone", a nie "Błąd połączenia z serverem" :?

Opublikowano

Rozumiem, że wszystko zostało wyjaśnione, problem rozwiązany.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...