Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chinskie Boty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nurtuje mnie pytanie. Czy jedna osoba na jednym komputerze obsluguje 1 tys botow? Czy to jakas siec komputerow a nawet to musiala byc ich masa. Poprostu moj komputer z tego co testowalem max 3 metiny pociagnie (6 letni komp + radiowka :/). Wiec jakim cudem oni robia ich tysiace? Jezeli taki temat byl to prosze o link bo szukalem, ale nie moglem znalesc.

Opublikowano (edytowane)

z chinolami to jest tak że odpala jednego metka a reszta botów działa na tym jednym

@edit

to jest tak że na jednym procesie jest odpalane 1000kont to są właśnie najlepsze chacki ... kiedyś spotkałem się z takim czymś w jakiejś gierce mmo

Edytowane przez Cycu xD

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

[quote name=Cycu xD' timestamp='1281676406' post='1288702]

z chinolami to jest tak że odpala jednego metka a reszta botów działa na tym jednym

Nie rozumiem? Przeciez jak otworzysz 1 metka to masz max 1 polaczenie z kontem. Wiec jak mozesz miec 1000? A po 2 jakie oni musza miec kompy i net ?

Opublikowano

A jeszcze do tego tematu dopisze pytanie.

Czemu np jak uruchomie fb na noc to po 2-3 h przestaje dobrze chodzic. Nie mowie juz o 2-3 + FB tylko o jednym ;/ Odrazu mowie ze mam radiowke 512kb/s transfer max 60 kb/s procesor 1,69mhz + 512 RAM

Opublikowano

Używaj m2f beta 2.5 najlepszy fishbot potrafi łowić bez zepsucia 24/7

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...