Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie . Mi wywala błąd c+++ potem program przestał działać a potem czy chce zaukutalizować też tak macie ? Pomożcie zeby em2 działal

Opublikowano

No wlasnie chcialem sobie teraz bota postawic i nie dziala. Moze 3 faze HS wprowadzili ^^

PS :

Piątek trzynastego

Cytat

Piątek trzynastego jest uznawany za dzień pechowy w krajach anglojęzycznych, francuskojęzycznych i portugalskojęzycznych. Taki sam status posiada w takich krajach jak: Polska, Estonia, Niemcy, Finlandia, Austria, Irlandia, Szwecja, Dania, Słowacja, Norwegia, Czechy, Słowenia, Bułgaria, Islandia, Belgia i Filipiny.

Istnieje nieuzasadniony pogląd, że feralność tej daty bierze początek od faktu, że w ten dzień aresztowano Templariuszy, kłamliwie oskarżonych przez króla Francji Filipa IV m.in. o herezję, sodomię i bałwochwalstwo (w rzeczywistości był on u nich ogromnie zadłużony i chciał się pozbyć wierzycieli). Według tej hipotezy Ostatni Wielki Mistrz Zakonu, Jacques de Molay, tuż przed spłonięciem na stosie przeklął Filipa IV i papieża Klemensa V, a rok później obaj nie żyli. Przekonanie o pechowości tej daty pojawiło się dopiero na początku XX w.

(źródło: wikipedia)

Aby przełamać ten przesąd, postanowiliśmy umilić Wam jutrzejszy (13.08.2010) dzień. Od godziny 16:00 do godziny 23:00 na wszystkich polskich serwerach będzie aktywny bonus serwerowy +20% EXP.

Niestety Kowal odmówił współpracy, więc nie można liczyć na większe szczęście podczas korzystania z jego usług. ^^

Opublikowano

A mi działa ! :D Hmm najpierw odinstalujcie wszystko , później zainstalujcie EasyMetin2PL oraz Metin2PL i najnowszego patha dla EM2.

Zainstalujcie także Framework 4,0

link - http://www.programosy.pl/program,net-framework.html

Oraz zainstalujcie Microsoft Visual C++

link - http://www.download.net.pl/18974/Microsoft-Visual-C-Redistributable-Package-32-bit/

Mam nadzieje że pomogłem licze na + :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...