Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małże.....Boty Psują Interes.......

Aerox1445

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gram na Feniksie.Nie będe owijał w bawełnę i powiem o co chodzi.Ceny małż sięgały do 2kk( i tak nikt nie kupoiwał małż po 2kk, ale nie tędy droga).Chodzi o to, że ludzie wystawiali małże po 1,6kk i ludzie kupowali.Wszystko było ładnie i pięknie.Aż do czasu.......Grupka pewnych dzieci neo wystawiła pełno sklepików z małżami po 500k(naturalnie były to booty).Od tego momentu ceny małży drastycznie spadły.Ludzie dają najwięcej 1kk za małże.Ale i tak trzeba czekać z 4 godziny żeby ktoś kupił taką małż.Nie ukrywam, że ja też pociskam na FB, ale nie wystawiałem małży po 500k i nie szkodziłem, że tak powiem "rybakom".Czy jest jakaś nadzieja żeby ceny małż znowu wzrosły???Jaka jest Wasza opinia na ten temat?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewnie nie. Klienci zawsze wybiorą tańszą rzecz, ponieważ w metku małże nie ważne czy są takie czy takie tylko czy są tanie nie ważne od kogo kupują. Jedynym sposobem raczej jest zgłoszenie tych FB i wystawianie na tych cenach jakie kiedyś były może to by pomogło... Więcej pomysłów nie mam.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

I widzisz , przez te boty metin upada . Na almanachu malze po 1kk schodzily a po tygodniu botow spadly do 300k i niechca isc w gore... :unsure:

Takie sa skutki botowania. Moja rada - otwieraj malze , jak bd miec fuksa i ci dropnie b. perla to masz 35kk+ . Istnieje tez sposob kupna yang na allegro

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Z moich obserwacji wynika, ze ceny małzy tylko spadają ;D nigdy nie idą w góre . Chyba, ze nie było by ich w ogole na rynku czyli musial bys zgłosic wszstkie fiszboty na support. Przejedz sie po m1 i m2 wszedzie gdzie da sie łowic na każdym ch i pozgłaszaj wszystkich moze to trochę podniesie ceny małży chyba, ze chodzi tu o chińskie boty, których w żaden sposób nie powstrzymasz ;D

Opublikowano

Hmm, nic nie poradzisz. Przez parę dni ich nie było, bynajmniej u mnie ( Arkantes ). Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać aż botki się wyniosą. :)

g0Tef.jpg

Opublikowano

Przez boty , ceny spadly do cen jakie powinny byc. Czy autor tematu uwaza ze 2kk za malz jest dobra cena? Wlasnie przez takie osoby metin upada. Powiedz jak osoba ktora zaczela gre i chce ulepszyc sobie smocza zbroje na +8 , jak ma ja ulepszyc? Kupic od ciebie malz za 2kk bo tak fajnie? Pamietaj ze te malze kiedys ty bedziesz potrzebowal i wtedy zobaczymy czy tak bedzie ci fajnie placic 2kk za malz ktora w tym momencie stoi w bardzo dobrej cenie.

Opublikowano

Macie rację, ja też byłem świadkiem spadku cen gdy zacząłem z FB malze byly po 1,5kk, ja sprzedawałem po 1,2kk i sie dobrze sprzedawały :). Po jakims czasie pojawily sie boty, które stawiaja sklepy 1 kolo drugiego i ceny za malze to 500k (najczesciej 5 pelnych sklepow). Rzadko udaje mi sie sprzedac malze, ceny perel tez spadly, najlepiej wystawiac rano zanim boty wystawia sklepy

Pasjonat
Opublikowano

Przez boty , ceny spadly do cen jakie powinny byc. Czy autor tematu uwaza ze 2kk za malz jest dobra cena? Wlasnie przez takie osoby metin upada. Powiedz jak osoba ktora zaczela gre i chce ulepszyc sobie smocza zbroje na +8 , jak ma ja ulepszyc? Kupic od ciebie malz za 2kk bo tak fajnie? Pamietaj ze te malze kiedys ty bedziesz potrzebowal i wtedy zobaczymy czy tak bedzie ci fajnie placic 2kk za malz ktora w tym momencie stoi w bardzo dobrej cenie.

Nie przemyślałeś tego co napisałeś... Ceny małży może spadły do takich jak być powinny a reszta? Ta smocza+8 kosztyje 40kk... Staniały tylko małże reszta bez zmian a nawet drożej... A Aura która kosztuje 5kk czemu nie staniała? Bo ludzie kupują yangi od tych botów...

Opublikowano

Nie Bd się rozpisywał ; )) ani opierdalał w konopie ^^

Dlaczego polscy Pr0 GameGame są pr0 ?

Bo to przez nich rozkręca się botowany biznesik

Jest bot 30+ >łowi>sprzedaje na rynku>ma yang>yang sella na allegro/stronkach www > pr0 ele elo nobki kupują po 600kk >boty są napalone saldem na swoim koncie

I tak to sie kreci ; ) aby to powstrzymac trzeba zatrzymac noobskie dzieci allegro i isu ; )) -bo normallnie grac nie umieją

>skorumpowany gracz ,wiedzac ze bez allegro sb nie poradzi w koncu zamawia Yang 

Taka prawda ... nie zmeinimy tego

Opublikowano

Tez gram na feniksie i zdarzyła się ta sama sytuacja. :)

Było to wczoraj... Z rana wszedłem sobie zobaczyć co w sklepach i nagle zauważyłem wojowniczkę z dziwna nazwą sklepu. Patrzę, a tam małże po 666k., kupuje cały sklep. Za 5min następny sklep, kupuje wraz z innymi graczami. Tak jeszcze z 2razy i stop. I dalej tak jak mówił kolega... Ceny małży drastycznie spadły,  a ja poczekam, a z czasem dalej będą  stały po 1,5kk. :) Mówię Ci, odczekaj to.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

O matko i ci wyżaliliście się? Po co ten temat zaraz założę następny "Boty...Nie ma gdzie ekspić..". Może załóżcie kółko różańcowe i się pomódlcie na pewno to więcej pomoże niż ten spam

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

U mnie na candii juz nie widuje botów . Zawsze ktoś jakieś małże wystawi za 500k+ i co stoją po kilka godzin i nic a ja wystawiam po 300 czekam 10 minut i all kupione...

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Na Deimosie boty z czerwonych wystawiały gdzieś z 5/6 sklepów i takiej nazwie _______^.^ i tam były full małże po 100k. Teraz ich już nie ma. Nie wiem co się stało. Może brakło im małży i 100 botów w górach teraz bocą żeby zaatakować potem :P Na razie na s19 małże idą w górę bo nie ma w ogóle botów ale założę się że w przeciągu kilku dni znowu będą wystawiały małże po 50/100k.

Ziom, ale i tak to wszystko to coś więcej niż muzyka

Nie jointy, piwka czy nabita fifka

To sposób bycia bez zdobycia złotych gór

I sprzedania się jak dziwka

1420744981.jpg

Miłość, pokój, wzajemny szacunek!

No i oczywiscie...

Yhyhyhy!

Pomocnik
Opublikowano

Mój sposób, gdy widze że na moim s. małe wystawiane są po 400k, kupuje je, po paru dniach sellam nazat (najlepiej na noc= większa szansa skupu) po około 1kk + dokładam także swoje złowione, przy zarabianiu kasy na FB, pośpiech nie jest opłacalny, lepiej prezcezkać i zarobić swoją "należytą" kase.

Tak samo jak widzisz spamerów w m1 lub wysyłających ci PW po wysłaniu na ogołnym wiadomości, to wystawiaj FB, gdy widzisz że nikt ci nie spami o tanich yang itd. nie wystawiaj swoich FB, bo odrazu widać że dziś GM wzioł się do pracy ;P

Takie małe porady dla Ciebie, pozdrawiam i życzę miłęgo zarobku.

Proszę o małego +, jak by dało radę.

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

Boty sie same nie wyniosa a jak widac administracja Metina nic z tym nie robi wiec raczej nic na to nie poradzisz :)

Boty zwyciezaja z ta gra dlatego zaczalem grac na privach i tez dlatego teraz koncze z priwami bo metin to porazka ... :/

Opublikowano

Najlepiej byłoby gdyby szanowny Team napisał do Allegro z prośbą o blokowanie aukcji z yangami.Oni zablokowaliby to a boty nie miałyby po co bocić i sprzedawać.Właścicielom prywatnych stron z yangami mogliby pogrozić sprawą w sądzie.Niestety Team woli banować każdego bota osobno ale co to da skoro zrobienie konta to jest 5 minut roboty <_< .

qsHVsoT.png

Opublikowano

Ale te boty w sumie są spoko.Bo ktoś chce zarobić ale ma 10kk i nie wie jak zarobić więcej, więc czeka aż boty wystawią małże po 200k i kupuje 50 małży i wystawia za 500k ;).Też dadzą zarobić takie boty.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

1 człowiek zarobi a reszta straci...Powiedzmy 5 botów wystawi małże po 300k to tym którzy wystawią po 500k nie będą schodzić i zaczną wystawiać taniej.Tak się stało z serwerem Feniks właśnie.Małże chodziły po 1,5-2kk a byle bot zaczął wystawiać po 600k i teraz po 800-950k trzeba sellać bo inaczej nikt nie kupi.Oczywiście inne itemy nie zmieniają ceny.Wychodzi na to ,że ty sobie zarobisz te 5kk na tym ale serwer zacznie na tym tracić.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Nic na to nie sami nie zaradzicie. Z resztą nie sądzę, aby sam Team specjalnie się tym zajął...

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...