Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chack Działa Po Upie

GroNso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do chuja powie mi ktos jak wy tego chacka uruchamiacie ;/? mi blad wyskakuje kiedy go wlaczam

zrób taka sama nazwe .dll jak i .exe np. lol.exe i lol.dll ;)

WarRock - Ciąg dalszy ^^

Opublikowano

Czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć jak te całe gówno wpakowac do sb żeby działało heheh xD?

2z50k9j.png
Opublikowano

ehh ... pobierasz paczke --- masz plik dll (taka ikonka ztakimi zebatkami jakby) i plik exe (np kubek herbaty, lub jakas inna ikonka) zalozmy ze : (Plik.dll) ma nazwe "chack.dll" to plik tamten (plik.exe)(np kubek herbaty) musisz nazwac poprostu "chack"

PS: na youtubie masz poradniki do tego ^^

Zbieram +

Opublikowano

dzieki :P

+ leci :P

2z50k9j.png
Opublikowano

Powiem tyle dobrze że odpaliłem go na nowym koncie z 6 lvl bo już ktoś zapierdolił je a pytań nie pamiętam! Keyloger! a poza tym wr mi wysiadło całkowicie muszę reinstalacja Windowsa robić a nie wiem gdzie płyta od niego wiec nie będzie mnie jutra rana a tobie skurwielu nic nie dam ale na przyszłość nie wrzucaj keylogerów bo skoczy sie to warnem . Nie jestem pewien czy to keyloger ale nic innego nie ściągałem ale nod potem wykrył po skanie 43 odmiany wirusa . Pisze od kolegi może jutro wrócę na forum .

SIEMA ZIOMALE JA WAM ZARAZ DOWALE POCIAGNĘ Z M60 I DOBIJE Z BERRETTY NIEMA CZASU DLA CIENIASUW DLA MNIE LICZY SIE TYLKO WARROCK

Opublikowano

Ja używam tego na koncie 16 level z GOLDEM i full eq na ten level, mi nic jeszcze nie zajebali

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Fajny haczek odnowiona wersja tego starego tylko wiele opcji już nie działa ale chamsy sprawne :)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Mi starczają tylko chamsy ;)

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Prosze O Pomoc Będą + Jak Włączam j.exe to mam takie coś

pomocy2.png

dusze Uruchom i pojawia się takie coś :)

pomocy.png

Sprawdź czy *dll i *exe mają taką samą nazwę. Powinny tak samo wyglądać ich nazwy tylko, że biblioteka dll powinna mieć .dll..... było to wiele razy tłumaczone! Wystarczy poszukać.

[W Twoim przypadku trzeba usunąć ".exe" od jednego z plików. Imho.

@upupupupupupupupupupup

Jak czytam posty niektórych osób to po prostu żal mi dupę ściska. Imbecyle z Was ostatnie? Pisać nawet nie potraficie? Zainwestujcie w słownik, a jeśli komuś szkoda kasy to jest taka DOSKONAŁA przeglądarka - "firefox", która ma domyślnie dołączony słownik, więc kiedy piszecie wyrazy z błędną pisownią, ten podkreśla się czerwoną linią! Niezła opcja, no nie?

Sory, że tak się wkurzam, ale to jest po prostu przesada.

PS. Gdyby niektórzy się czepiali w niektórych momentach wypowiedzi o banalne teksty:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

Chociaż niektórzy i tak nie zrozumieją : /

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...