Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, o 4:00 wystawiłem se sklep, o około 14 wchodzę na konto a tu twoje konto zostało zablokowane . I właśnie problem z tym że nic nie przyszło na email żadna wiadomość że dostałem bana. Na tym emailu mam 2 konta! na 1 35lvl boj pro eq a na 2 shop i właśnie tylko konto ze shopem zostało zablokowane boję się ze jak napiszę tam do nich do zbanują mi te konto 35lvl co robić.?

Opublikowano

Napisz do do supportu jaki jest dowód blokady konta. Mi też raz nie przyzło na maila i dostałem odpowiedź z supportu :)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Oni pewnie odpisza ze nie wysylaja dowodow :) Tez kiedys sie odwolywalem

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Shop 1lvl full kasy jak na 3h dropa miałem gdzieś 20kk ale wiecie co boję się że jak napisze odwołanie to dadzą bana na konto 35lvl ;/ a i jeszcze ebonki +7 miałem

Opublikowano

Shop 1lvl full kasy jak na 3h dropa miałem gdzieś 20kk ale wiecie co boję się że jak napisze odwołanie to dadzą bana na konto 35lvl ;/ a i jeszcze ebonki +7 miałem

Jak tak się boisz to przeżuć eq na 2 konto na innym e-mailu i wtedy napisz.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

wtorek, 24. listopad 2009, 14:13

Przechowywanie Yang na postaciach niskopoziomowych...

Drodzy gracze,

aby pozbyć się tak zwanych yang farmerów (ang. 'yang farmers'), Yang z postaci niskopoziomowych (mowa o postaciach, które posiadają ogromne ilości Yang) będą usuwane, a konta blokowane. Głównie dotyczy to kont z postaciami w przedziale poziomowym 1-15 (lecz nie tylko!), które posiadają miliony Yang. Wiemy, że w pewnym stopniu może to utrudnić grę, jednak podziękowania należą się chińskim botom, które zmusiły nas do zastosowania takiego rozwiązania.

Usunięte Yang nie będą zwracane. Tak więc, prosimy nie tworzyć banków/magazynów Yang na postaciach niskopoziomowych.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.

Xaar

Team Manager

wtorek, 24. listopad 2009, 15:58

Najnowsza informacja: konta spełniające kryterium nie są banowane na bieżąco/na żywo.

Więc: jeżeli ktoś wystawi w sklepie przedmiot za, powiedzmy, 100 000 000 Yang (to przykładowa wartość), to w chwili sprzedaży nie dostanie bana.

Akcja 'ban dla yang farmerów' jest organizowana co jakiś czas...

Przy okazji: jak tylko dostaniemy jakieś dokładniejsze dane (np ile dokładnie oznacza 'ogromna ilość Yang') to w tym temacie pojawi się odpowiedni post.

Post został już zgłoszony.

Xaar

Team Manager

środa, 25. listopad 2009, 13:36

Najnowsza informacja (#2): jeżeli postać niskopoziomowa przechowująca "sporo"* Yang znajduje się na koncie, na którym jest jakaś postać wysokopoziomowa, to blokady nie będzie.

* - tak, nadal nie wiemy ile oznacza "sporo" ^^

EDIT: pierwsza "runda" blokowania chińskich yang farmerów została zakończona kilka dni temu - pewnie gdyby nie ten temat to większość graczy nie zauważyłaby różnicy. Tak więc nie ma co panikować: boty botami, ale gracze są ważniejsi - zarówno dla firmy Gameforge jak i dla Zespołu Metin2. Przyjęte normy są na pewno odpowiednio dostosowane do rzeczywistości.

Chyba to jest odpowiedź. Wszystko na forum metin2...

To jest ukryta treść, proszę

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Dobry Pomysł Marian ale poczekam aż będą lepsze pomysły jak na razie to bym cie prosił o nie zamykanie

Ok więc przekładam eq i piszę odwołanie. i dodam edita co odpisali ...

Opublikowano

20kk to nie jest duża kwota, duża suma yabg to 200kk+, miałeś tyle na shopie?

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Up@ Może nie aktywowałeś e-mail? ^^

Topic@

Jak Ciebie nie odbanują to nie zakładaj kolejnego tematu - Nie chcą mnie odbanować pomocy

Ale najlepiej się powieś to i nie będziesz odczuwał chęci gry w metin2 :)

Pozdrawiam.

Jebią mnie te wasze + i - ... Co to do chuja ma być? Oni Wam za nie wypłacają czy co ,ze tak je zbieracie ? ;) Pozdrawiamy wszystkie dzieci...

Opublikowano

Hmmmm....

A dlaczego miałbyś dostać bana na to drugie konto??

W tickecie wpisuje się nazwe zbanowanego konta, nie żadnego innego...

A tak ogółem to najpierw trzeba to z supportem wyjaśnić, a nie pisać na Multi-Player Cheats Forum...

Opublikowano

Miałem i mam nadal konto 30lvl na Kronosie , miałem od h*** kasy z KK i kamyk duchowy dropłem.Weszłem raz patrze 0 yang i wszystkie sztabki stracone.

Metin2PL TEAM to cioty !!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...