Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi] Housemt2 [Pl]

traVisTB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co wiem to jechaliscie na hackach na wojnie i to porzadnie potem zaczeliscie wyzywac GM/GA. A i co do tego zeby oni stracili GM/GA to watpie w to poniewaz oni sa załozycielami servera ^^.

PS: nie sluchajcie tych up. SERVER JEST BARDZO FAJNY ZAPRASZAM ^^

my nie jechaliśmy na hackach owszem wyzywaliśmy ich bo nie bedziemy stać i słuchać o te 2 mendy na nas mówią..

a i oni nie są założycielami serwa Travis to założyciel..

graphic.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie moja wina ze ten serwer jest tak zlagowany ze wszystk owygalda jak na sh... pojdz na jakos wojne a zobaczysz ze wszyscy beda wygladali jak z sh , hackow to uzywali ejszcze oni a konkretnie skillhacka z kamermoda, no sory body z duchowym czy silnym? Pierwsze slowa Czesia po wejsciu na wojne i 3-4 dedach : i tak was doje*ie ku*rwy, wyzwiska do nas jescze bym zniosl ale sory nie bedize mi jakis pyskaty szczeniak obrazal rodziny tekstami typu (cytat) : plakala to twoja stara jak ja w du*e jeb*alem. I tu nie poiwem Kra nie wyzywal nie przeklinal , zacza pod koniec wojny dopiero no ale sory chyba od tego jest GA zeby pilnowac calego teamu

jedyne co mi moze zarzucić to "auto" i wyklinanie na koniec jak mi nerwy poscily, nawet jesli by mi odbanowali konto za ktorym napewno plakal nie bede (2 dni gry ^^) to i tak na tym serwerze z takimi GA/GM nie zagram

Opublikowano

Serwer nawet fajny exp dosyć szybki lagów zer0 Kasy też dropi dużo ;p

Jeżeli nie lubisz JUSTINA BIMBERA to POstaw +

;)

Jeżeli lubisz mpc postaw + ;p

biebergej.jpgPOWIEDZ NIE GE**M SZCZEGÓLNIE TAKIM JAK ONO

W spojlerze moja sygna

;)

skate2.png

agatka.png

Opublikowano

Widzicie... sprawę z KRA i tym drugim mongołem załatwię jak tylko "ich spotkam". Co do lagów to się dziwicie? Mój net utrzyma max. 100 osób, a na serwie gra po 120-130. Nie macie co się dziwić!? Nie chcecie lagów? Spoko, robimy składke, stawiam dedyka z IS i wtedy serw sam na siebie by zarabiał. Tylko powiedzcie mi jedno...- Kto wyśle kase?

Pozdrawiam wszystkich graczy

traVisTB(Travis)

PS. Nie chcecie grać przez lagi? Spoko! Nie ma problem, wyjdźcie z serwera, zwolnijcie miejsce dla tych co grają...

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Widzicie... sprawę z KRA i tym drugim mongołem załatwię jak tylko "ich spotkam". Co do lagów to się dziwicie? Mój net utrzyma max. 100 osób, a na serwie gra po 120-130. Nie macie co się dziwić!? Nie chcecie lagów? Spoko, robimy składke, stawiam dedyka z IS i wtedy serw sam na siebie by zarabiał. Tylko powiedzcie mi jedno...- Kto wyśle kase?

Pozdrawiam wszystkich graczy

traVisTB(Travis)

PS. Nie chcecie grać przez lagi? Spoko! Nie ma problem, wyjdźcie z serwera, zwolnijcie miejsce dla tych co grają...

Po co dedyk?? Lepszy net wystarczy...Jak wiedziałeś że serwer nie uciągnie 120.130 osób to po Co go robiłeś...?

;p

Opublikowano

a może nie wiedział? zastanów się a nie gadasz tak bez namysłu ;-)

zrób po prostu player limit, np jezeli do 100 osob nie ma lagów to zrób max players na serwie 100 i wtedy najwyzej ludzie beda czekac w kolejkach, moim zdaniem to lepsze rozwiązanie niż lagi, pozdro

Czarizard

93088508.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem serwer jest spoko tylko nieraz lognie przy expie. Ale tez jak na każdym serwie sa równi i równiejsi tzn chodzi mi o rozdawanie itemkow przez KRA dla swoich kolegów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gram pod nickami:

Hub3rt

YhY

Serpher

Opublikowano

Ja też juz niegram jakiś czas bo niemoge, Ciągle mi staje w miejscu i musze wyłączać i włączać od nowa...Odsłona TBmt2 " MOIM ZDANIEM " była w pewnym stopniu lepsza

Opublikowano

caly dzien dzis lagi lagi i lagi chyba w m1 jest najlepiej ale tez male lagi sa nie da sie grac od godziny 9 do 2 w nocy zrobcie cos z tym bo serw pro ale zlagowany

Opublikowano

Świetne server i prezka!!! Masz + i 5 na profie

Pozdrawiam

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

Zaraz, czekaj. Konta będą CIĄGLE te same (w sensie, czy bedą te sprzed tego Twojego off4ever), czy tylko na tym następnym servie, który zapewne po kilku dniach jebnie?

Vaneris.pl - przekrocz granice wkurwu.

^^'

Opublikowano

Zaraz, czekaj. Konta będą CIĄGLE te same (w sensie, czy bedą te sprzed tego Twojego off4ever), czy tylko na tym następnym servie, który zapewne po kilku dniach jebnie?

Dołączam Się Do pytania.

;p

Opublikowano

Wysiłek? Co wy nazywacie wysiłkiem..

Nie wiem jak wy ale ja gram 4fun i nie zamierzam zmienic swojego "postępowania" w stosunku do gier-.-

Travis dla mnie zrobił najlepsze serwery n-h , dlatego polubiłem jego "serwerownie"

Myślę , że następna odsłona "Tbmt2/Trizzymt2/Houstemt2(i jakiegoś tam jeszcze (nie pamietam))"" będzie lepsza i wytrzyma trochę więcej niż dotychczas

@Travis

Proponuje , abyś zrobił teraz serwer taki jak TBmt2 (głównie chodzi mi o raty/bronie itp) bo dla mnie był najlepszy i miło spędzilem na nim swój czas...

Tyle mojego zdania na temat Travisa i jego serwerów...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stary to kiedy bedzie wlączony ten serwer ?

Tylko zeby byl tak jak wczesniej bo on był najlepszym serwerem na jakim gralem ! ;]

I jesli dzieki temu serw postoi dluzej niz 5 dni to moge kupic pare zeczy w IS !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...