Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Code_Field X Trap

domkedz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi po patchu z 11 sierpnia przestała chodzić gra crossfire. Wszystko ładnie się ściągnęło i mi nagle wyskakuje komunikat x trapa code-field 10-0300-00002EE4-200

Może ktoś wie jak mi pomóc. Przeinstalowałem gre i nic. NIE używam hacków i nigdy nie używałem. Za rozwiązanie problemu będę bardzo wdzięczny i dam+++.

592a54b6dae5d_post-211649-0504555001281601248_thumb.png

Opublikowano

Powtórzę po PanPurtoszPL ale to jest chyba prawdopodobnie ten problem, ze masz jakies pogramy powłączane. Ja jak gram wszystko mam wyłączone, tylko gg ^^

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Odinstaluj grę i usuń z rejestru cały wpis: Regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Z8Games następnie zainstaluj ponownie i próbuj. Jeśli nie odpali odinstaluj jeszcze raz, usuń wpis i ściągnij nowego klienta.

Opublikowano

To nie przez programy programy nie mają z tym nic wspólnego.Poprostu usunoł Ci się jakiś potrzebny plik dzięki któremu

gra działała.Zainstaluj od nowa grę raczej zadziała :)

x

Opublikowano

Możliwe że masz odpalone jakieś procesy które program wykrywa jako hacki spróbuj wejść w msconfig i wyłączyć wszystkie programy które chodzą w tle i wtedy spróbuj jeśli nie pomoże możliwe też że masz jakiegoś wirusa który chodzi w tle i nie da rady go tak łatwo wyłączyć w tedy pozostaje ci albo dobry antywirus lub ponowna instalacja windowsa.

Powodzenia :D