Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bo.pl czy mpc?

Kasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie są to 2 największe polskie fora z czitami do warrocka. na bo.pl tez zostal zalozony taki temat mysle ze tutaj tez sie przyda. warrock.bo.pl ta strona...

6214.jpg

http://www.plemiona.pl/1868083.html <--- Nowy 19 świat ruszył 26.05.08

2Pac- "Some things will never change"

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

Pojebalo cie ?

mowisz ze to jedno z najwiekszych forum, a to gowno, leechuja hacki i wgl jakies zacofane jest.

bo to jest skladowisko dzieci niedorozwinietych, np. moderator leechuje hacki (np moj) i jescze pisze opcje:

-sloth

-skope

- Antyklick

schowajcie sie nawet nie macie czlowieka ktory by umial zrobic hacka na stamine i wy chcecie miec forum o hackach ?

juz ja znam wieksze forum niz to wasze.

@ down

bo.pl

Opublikowano

on muwi o warrock.bo.pl widziałem tam cos ale wole i tak mpcforum

warrock.bo.pl sie rozpowiada latwo bo co jeden hack zdobędą to wlaczają coś i ciągle pisze to samo i tamte forum jest troche niezadbane. Tu choć są pewne zasady.

76561197995014005.png

Opublikowano
wole mpc to nie tylko forum o czitach ale porady są i to nie tylko do War Rocka FPP MMOPRG są

Wchodziles tam? co? widziales wszystkie dostepne dzialy, ze tak mowisz?

a co do mpc.- wielki balagan i bajzer, a tamto forum dopiero powstaje. jest juz roznica w samej stylistyce. bo.pl na pierwszy rzut oka prezentuje sie lepiej. przynajmniej beda organizowane konkursy i rozne zabawy. nie przecze, ze mpc jest znana 'marka' ale to stare mocarstwo (odniesienie do histori- I wojna swiatowa) a bo.pl jest tym nowy mocarstwiem, ktore rozpetuje tzw. wojne w rankingu! To od was zalezy co wybierzcie, tam raczej walcza o kazdego uzytkownika, zasady sa surowe, ale przynajmniej sa! Malo spamu i admin i moderatorzy czesto je odwiedziaja. A tutaj co? kartofle wejdzie raz na wieczor, usunie moj temat do kosza i jest szczesliwy! Pewnie teraz dostane ostrzezenie, albo bana, ale mysle, ze forum to ma byc dyskucja, gdzie kazdy moze miec inne zdanie!

Osobiscie wybralem bo.pl i zacheciam wszystkich do takiego samego wyboru.

@Nightmar4

Coś ci nie pasuje, wypad- krotka pilka. Nie musisz odrazu obrazac danego forum, bo to swiadczy o twojej kulturze osobistej. jak nie umiesz doceniac kogos pracy, to tam poprostu nie wchodz i nie rob z tego laski!

Opublikowano
@Nightmar4

Coś ci nie pasuje, wypad- krotka pilka. Nie musisz odrazu obrazac danego forum, bo to swiadczy o twojej kulturze osobistej. jak nie umiesz doceniac kogos pracy, to tam poprostu nie wchodz i nie rob z tego laski!

jak narazie nie widze tam zadnej pracy, tylko zajebane hacki z innego forum : ]

To moje zdanie i nie zabronisz mi go wyrazac ,zbedny twoj post x)

nie robie łaski nikomu poprostu uwazam ze to forum to zaden wyczyn, predzej czy pozniej bd tam to samo co na mpc.

( ludzie prosza o Chaki, retajle na łinczestera itp itd etc.)

Opublikowano

przeciez nie mowie, ze nie mozesz sie wypowiadac, ale bez wulgaryzmow. chyba wiesz co to tzw. irionia??

a wiec moze napisz czemu chcesz tam admina, aby go zniszczyc? hmm?

wiem, ze na tym forum ci bardziej zalezy, wiec tutaj ci juz napisze odp: ODPADA TEN POMYSL!

Opublikowano
Jak w temacie są to 2 największe polskie fora z czitami do warrocka. na bo.pl tez zostal zalozony taki temat mysle ze tutaj tez sie przyda. warrock.bo.pl ta strona...

najwieksze ? <lol2> warrock.bo.pl tam nic nie ma hahahha

owned n4p

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano
warrock.bo.pl tam nic nie ma hahahha

x2

@rasiak

na mpc bardziej mi zalezy bo tu sa ludzie ktorych cenie x)

tam jest mod ktory podpierdala hacki i robi zajebiste orty

jak bym dostal admina moze bym sie zajal tym forum ^^#

• Dodaj nową pozycję...