Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkosc Sciagania

*Kielce*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A WIEC TRZEBA OD NOWA SCIAGNAC CROSSA I JAK SCIAGAM TO MAM PREDKOSC 5K/B A JAK SCIAGAM INNE RZECZY TO MAM PREDKOSC 900K/B (MAM SZYBKIEGO NETA)

ALE Z JAKIEGOS POWODU CROSS MI SIE SCIAGA Z PREDKOSCIA 5K/B I MYSLE ZE MOZE TO Z POWODU ZE DUZO OSOB SCIAGA CROSSA TERAZ CZY TO PRAWDA A JAK TAK TO O KTOREJ GODZINIE BEDZIE NAJLEPIEJ SCIAGAC RANO O 7? JAK AMERYKANINOW NIE BEDZIE?

Opublikowano

Zostaw sobie na noc lub sciągnij o 7 tak jak mówiłeś (sciąga się tak bo duzo ludzi teraz crossa pobiera)

PS: Wyłącz Caps Lock :]

Opublikowano

yy po co od nowa ściągać crossa ?

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

No wiecie ludzie u mnie wyskakuje błąd jak chce sciągnąć patcha, więc też postanowiłem sciągnąć od nowa instalke ,no niestety moja szybkość neta to 2mb a sciąga mi po 15kb/s (prawie 9 godzin) bardzo mnie to denerwuje.

Moim zdaniem mają problemy z serwerem jutro powinno wszystko dzialać tak jak należy. Jeżeli nie to będę skazany na sciaganie 9 godzin tylko nie wiem jak mi sie to uda skoro prawie nie siedze na kompie :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...