Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug?] Nic Nie Dropi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobilem dropa na medale 18lvl opcja wplacanie expa, jade na easy metin2 czasem <MH> od andrzeja i juz od 30min nic mi nie dropnelo tylko yang i poty zaden luk, zbroja NIC !!!! A powinny przynajmniej pokrzywy !!!!

Prosze o pomoc !

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

Nie wiem co może być pisz na IRC albo coś wbij 20lv i zobacz czy będą dropić jak nie to kup z IS-U "rękawice złodzieja" i próbuj powodzenia

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miałzamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

zeleży od szczęścia, ja pamiętam kiedy grałem jeszcze na globalach ( do wczoraj xDxD ) to raz w 2h droplem 15 medali, a raz 0. Takie są ,,złe" dni w metinie. Nie martw sie jak nie dzisiaj to jutro dropniesz B)

Opublikowano

Jednemu dropi a drugiemu nie....nic nie zrobisz...musisz dropić aż dropnie :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Dzisaj mialem taka sama akcje 5 godzin dropil mi 19lvl w lochu malp i zero medali same slabe itemki, ale pozniej w 2 godziny wydropil 5-6 medali

Opublikowano

To Zależy od Szczęścia, ja byłem w lochu na 23 lv i miałem w 2 godziny 9 medali :D a już na 41 poszedłem na Trudny Loch i 1 godzina i żadnego Medalu.

Jeżeli uważasz, że pomogłem postaw + ;)

kidcudi.png

43408349.png

ronaldov.png

18706.png

20 Postów [V]

30 Postów [X]

40 Postów [X]

50 Postów [X]

75 Postów [X]

100 Postów [X]

130 Postów [X]

150 Postów [X]

200 Postów [X]

300 Postów [X]

500 Postów [X]

Opublikowano

Niektórzy to są w gorącej wodzie kąpani... 30 min nic nie dropło i wielka tragedia, poczekaj trochę, a nie od razu topic na forum. Closed.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...