Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane Gm :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imie: Kasia

Nick z gry : Elaine

Nick na Hamchi: Elaine

Dlaczego chcesz reprezentować nasze Szeregi?:Chce reprezentować wasze szeregi ponieważ jeśli coś robię przykładam się do tego, i przede wszystkim lubię pomagać graczom .. np. dać jakąś rade.. Nie używam takich komend jak : /kill , /dc ... Nie robie eventów bez pozwolenia GA

Byłaś już GM? : Byłam już Game Master'ką nie raz. Byłam nią na serwerach takich jak: dxjMT2, ZegarMT2, Kiester więc już mam pewne doświadczenie z ludźmi takie jak np. Umiem ich opanować..I z nimi się z nimi dobrze porozumiewać smiley Co nie każdy GM potrafi.. Znam także wiele komend smiley Więc nie trzeba czekać 5min aż znajdzie się komenda

Moje doświadczenie: Moje doświadczenie z Metinem jest bardzo duże ponieważ grałam w niego ok.1.5 roku. Udało wbić mi się 80 lvl Ninja Staram się nie popełniać prostych błędów. Gdy organizuje jakiś event nie robię go żeby zrobić.. Tylko przykładam się do niego by wyszedł jak najlepiej

Coś o mnie : Jestem strasznie uczulona na wszystkie : Bugi, boty, hacki itp. Staram się je zwalczać... Lubię pomagać w GA jak i innym członkom team'u na serwerze. Jeśli ktoś mi się coś zapyta zawsze chętnie odpowiem.. Nie lubię gdy ktoś przeklina.. ;/ dlatego staram się dawać jak największe kary za przeklinanie jak i obrażanie... Jak ty byś się czuł gdyby ktoś Ciebię dosyć dotkliwie obraził ? A tym bardziej twoja rodzinę ? Dlatego właśnie jestem za tym by kary były surowe dla tych osób które przeklinają, a co gorsze bardzo dotkliwie obrażają. Ne rozdaje eq gracza.. na PW nie wszczynam między GM a graczem żadnych kłótni..

Moje zainteresowania to : Uwielbiam podróżować... robić forografie i je w różne sposoby edytować.

Lubię czesto chodzic na zakupy .. Nie jestem UZALEŻNIONA od Metina :) Zawsze znajdę czas na:

-Rozrywkę

-Czas wolny

-Komputer

W każdym bądź razie mój czas spedzania przy koputerze dziennie to około 5godzin.

Proszę o dobre rozważenie mojego Podania.

Pozdrawiam! Kasia

Podam GG na PW ! Żeby nie było spamu <_<