Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Chamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z robieniem priva bo gdy odpalam virtual pc i wchodze w setting potem w networking to niemam hamachi interface a hamachi mam zainstalowane i włączone co zrobić żeby to dodać ??

Za odpowiedz +++++++++++++

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Zainstaluj Hamachi... a nie Chamachi ;)

Słyszałem, że kokosz jest dobry w instalacji tego skomplikowanego programu. Miał tego nawet... [TuT'a] ostatnio z screenami ! xD

[HowTo] Kokosz vs Hamachi Instal

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

up.Literówka........mam zainstalowane dobre hamachi bo kiedyś robiłęm serwer i działało a tera nie <_< i moje pytanie jak to naprawić??

Edit. to moze podasz linka do tego tuta

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Tak mam połączone i dalej niemam opcji hamachi interface

Opublikowano

@up może ty nie włączaj kompa jak masz tak radzić ?

@topic Jak masz kartę hamachi w panel sterowania > połączenia sieciowe to jak jej możesz nie mieć w VPC ?

Opublikowano

No ja właśnie niewiem czemu może coś blokuje?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...