Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Westwars Na Facebook

Sveix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne ze sie da ale powedz co ona ma robic nabic kase czy co??? Bo nie gralem w nia

4143_1.png

Opublikowano

Hmmm.. no wlasnie nie wiem mozesz sprobowac np:

1)Wejsc w ikonke komputerka znalesc ten proces wpiszac jaka masz ilosc punktow zycia potem naprzyklad przegrac (walke)czy cos tam

zeby rzycie ci sie zmiejszylo i przepisujesz i teraz wpisujesz ta zmiejszona ilosc punktow naciskasz next scan (czy jakos tak)

i naciskasz so puki ci sie zrobi okolo 10-15 zmiennych i je zmieniasz i powinno sie zmienic punktacja rzycia

2)Wez wlacz opcje speed hacka moze bedzie sie szybciej regenerowac

4143_1.png

Opublikowano

nie da sie nie masz co próbwać ;) w najlepszym razie uda Ci się zmienić wizualnie tylko, po odświeżeniu strony wszystko wróci do poprzedniego stanu.

Opublikowano

t3ix, da się hackować gry flash z przeglądarki, ile to razy hackowałem Sonny 1 i 2 czy to Icy Towera na NK :P Ale zauważyłem, że da się tylko to na Google Chrome :P

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

Jeśli to jest flashowe, to przepraszam i zwracam honor xD Myślałem, że to coś w stylu bitefight/gladiatus/plemiona etc :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

odświeżam i co da sie?

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

Da sie, Wez CE i zamroz funkcje oraz wez SH!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ale mozna tutaj łatwo zrobic bota

można takiego na myszke lub takiego w ktorym właczamy program bez właczania facebooka i to samo wchodzi linki pracy itp

apropo jesli jest taki bot to prosze podac link :)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

da sie shakowac jakos gre westwars na fb ? moze jakies sa bledy ze np energie sie odnawia itp bo nie chce mi sie wierzyc ze te 1000000000lvl to wbli o tako ;/... jakis blad jest pewnie pomoze ktos !?

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę sami znawcy i hakerzy..
Z tego co wiem to CE działa na KAŻDEJ przeglądarce, a nawet można wziąć coś pozmieniać w grach typu 'TESV: Skyrim', 'Mount&Blade'
Żeby coś zhackować to musi to być gra, która nie jest multiplayer, w mp możesz sobie popróbować zmienić tylko wizualnie, a po odświeżeniu i tak wróci do poprzedniego stanu.
Jeżeli jest to gra singeplayer to chyba jest tu jakiś poradnik dot. tego więc nie będę tutaj pisał co i jak, chyba, że by ktoś chciał.

Reasumując multiplayera za chiny nie zhackujesz za pomocą CE.

FP8kfDX.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...