Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Warefare 2

kubikolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić własny rankingowy serwer tzn. korzystam z Modern Warefare 2 Host Tools.Mianowicie wersja 1.3.37a. Biorę Find games>Team Deatchmatch>F5 zatrzymaj wyszukiwanie gry Potem F4 ustawienia następnie F3 start serweru i mam czekać na graczya ale nikt nie przychodzi.Oczywiście Nat otwarty.Internet 1 MB.Jak by można to wytłumaczyć co i jak to dzięki: ):):):) kubikolos

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

znów mam ten sam problem, robię tak samo odpalam serwa ale nikt się nie dołącza, po chwili wyskakuje komunikat że wróg polegnie za 20 sekund i zaczyna się odliczanie i gra się (tzn. mapa) kończy...

Opublikowano

znów mam ten sam problem, robię tak samo odpalam serwa ale nikt się nie dołącza, po chwili wyskakuje komunikat że wróg polegnie za 20 sekund i zaczyna się odliczanie i gra się (tzn. mapa) kończy...

nom Raz na FREE FOR ALL dołączył do mnie jakiś gość i graliśmy

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

przekierować ręcznie porty na swoim routerze TCP/UDP 28940-28961

i gracze zaczną dołączać :P

Przepraszam mógłbyś napisać jak ?? bo wiesz nie łapie tego za bardzo. raz jakiś koleś wbił i było git free for all. bo chciałem z kumplem pograć i nic :(:(:(:(:(:(:(

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Przepraszam mógłbyś napisać jak ?? bo wiesz nie łapie tego za bardzo. raz jakiś koleś wbił i było git free for all. bo chciałem z kumplem pograć i nic :(:(:(:(:(:(:( ahhh i jeszcze to mam windows xp 32 bit

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

up: warn za triplepost

Używaj opcji Edytuj.

UPSS Jestem Nowy Przepraszam nie wiedziałem

Jak przekierować te porty ?

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...