Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ca Hack Lykenolimit V0.3 New! Slimmer

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Znów mam hacka dla was ;p

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5f3939288216c84c48f6fd5c339ebe266afe923794f19d3ef60266d8135f0765-1281532229

Funkcje

F9 - Glass Walls

Insert - Frames Per Second (fps)

Home - Fast Speed

Page Up - Fly Hack

Page Down - High Jump

Numpad 9 - Fog Enable/Disable

Numpad 8 - NX Chams

Numpad 7 - Windowed Mode

Numpad 6 - Show Fire Path/ Bullets

Numpad 5 - Full Bright

Numpad 4 - Hover

Numpad 3 - Left Handed Gun

Numpad 2 - No Recoil

Numpad 1 - No Spread

Key 8 - Wireframe World

Key 9 - Wireframe Models

lykeNOlimit_v0.3_by_dadum01.rar

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mi również działa, ściągać, testować bez obaw, zero wirusów.

+

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

ja mam problem jak injectuje tego dll to wtedy wywala mi combata do pulpitu i za każdym razem jak próbuję wrócić znowu wywala wiecie co to może być ? edit nawet bez tego wywala do pulpitu. Gdy próbowałem injectować dll to gra mi po prostu się wyłączyła bo zaraz [beeep] tego laptopa za okno

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

masz zainstalowany netfamrok czy jak to sie pisze i C+2008 ?? bez tego ci nie pojdzie io czy piszesz engine z duzej litery Engine

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

@up

gdzie chcesz

Wkleiłem go tam gdzie jest ca zainstalowane czyli u mnie

E/Gry/CA...ten plik ..

I nic, klikam w grze F9 , numpad i nic o.O

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Up. Do tego trzeba mieć injector (Winject , perx , airdrop inject albo inny) I załadować plik .dll do procesu Engine.exe :)

Opublikowano

ten dziala przed chwila sprawdzalem ;p

Opublikowano

@Up. Do tego trzeba mieć injector (Winject , perx , airdrop inject albo inny) I załadować plik .dll do procesu Engine.exe :)

Jestem zielony, jak to sie robi? ;/

Opublikowano

Tylko takim sposobem odpala sie haxy? Pojebane ... To nie wiem jak wam sie chce na haxach grac o.O

No naprawdę wsadzić plik do injectora i odpalić CA to taaaaakie trudne. Wybacz nam mistrzu, ze zmarnowaliśmy twój czas.

Opublikowano

Tylko takim sposobem odpala sie haxy? Pojebane ... To nie wiem jak wam sie chce na haxach grac o.O

no przecież podałem linka przedtem ...

Skr0Slay3R

on jest nowy, zamiast krytykować to byś pomógł ... każdy od czegoś zaczyna...

Opublikowano

no ja tez napoczatku nie wiedzialem co i jak pytalem sie jak poczepiac i tez pisalem ze chu.. nie chce mi sie itp ale po tem zrobilem i zobaczylem jak malo przy tym roboty

Opublikowano

no przecież podałem linka przedtem ...

Skr0Slay3R

on jest nowy, zamiast krytykować to byś pomógł ... każdy od czegoś zaczyna...

Wystarczy zwykłe pytanie, jak czegoś nie wiem to nie rzucam się jakie to jest pojebane. Zresztą napisał, ze ten sposób jest pojebany czyli już chyba wie o co chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...