Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem wiem pewnie już był temat... chciałem się dowiedzieć jak ludzie z allegro sprzedają smocze monety, napisane jest żę mamy im skopiować w doładuj sm zrodlo strony przesyłamy im i oni doładowywują. Od znajomych dowiedziałem się że chodzi o modyfikacje skryptu... umie ktoś coś takiego zrobic? Dobrze płace za nauke ;p. Proszę o szybkie i sensowne wypowiedzi.

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

TO ZNACZY JA SIE SPOTKAŁEM Z TYM ŻE dAJESZ IM POPROSTU KOD I NUMER. tY IM PŁACISZ A ONI CI DOŁADOWÓJĄ

Opublikowano

TO ZNACZY JA SIE SPOTKAŁEM Z TYM ŻE dAJESZ IM POPROSTU KOD I NUMER. tY IM PŁACISZ A ONI CI DOŁADOWÓJĄ

No tak, ale oni jakoś to robią ... chwile temu pisalem z typkiem podpuszczajac go ze znam ich system a on że gowno wiem i mnie zablokowal.. napewno nie kupuja znaja jakis sposob.. mysle ze to modyfikacja skryptu. Gdyby mi ktoś pomogl.

Opublikowano

Ci ludzie którzy sprzedają SM na allegro to poprostu GM ale cichooo;)

Nikt nic nie widział bo to tajemnica ;D

ZAPEWNIAM CIE w 100% ZE TO NIE GM'i!

Opublikowano

lol ! to nei są gm, gm z tego co wiem nie ma dostępu do przydzielania sm, znam pewnego gościa co mi już któryś raz sprzedawał sm. na 99% wykorzystują jakiś bug w skrypcie gamepay bądź w "systemie" doładowywania. osoba ta przez jeden dzień miała problem z takimi doładowaniami więc wnioskuje że ten sposób nie jest stabilny.

Opublikowano

lol ! to nei są gm, gm z tego co wiem nie ma dostępu do przydzielania sm, znam pewnego gościa co mi już któryś raz sprzedawał sm. na 99% wykorzystują jakiś bug w skrypcie gamepay bądź w "systemie" doładowywania. osoba ta przez jeden dzień miała problem z takimi doładowaniami więc wnioskuje że ten sposób nie jest stabilny.

Dokładnie tak! Zgadzam się z tobą w 100%! Jeżeli jesteś chętny do próby rozwikłania tej sprawy napisz do mnie na skype kamiluss99 , albo ktoś kto również chce :).

Opublikowano

im dajesz ten kod bo to jest jak przez sms tak samo kazde konto ma inny kod tak samo tu dajesz mu kod a on zwyczajnie przelew robi na xxxx sm

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

im dajesz ten kod bo to jest jak przez sms tak samo kazde konto ma inny kod tak samo tu dajesz mu kod a on zwyczajnie przelew robi na xxxx sm

mowie ci ze nie, wykorzystuje jakas dziure wiem to na 100%.

Opublikowano

To jest na 100% bug niestety wykrywalny dostalem przez to bana :/

A tak po za tym nikt Ci nie powie na czym polega ten bug pomysl logicznie oni na tym zarabiaja spora kase wiec nawet za 1000 zl nikt by ci nie powiedzial bo to nie tylko do metina :)

Opublikowano

Zaden bug debile, zapewne przelewem jest duzo taniej, wiec oni sprzedajac te 700sm za 80 zl maja jakis zysk.. placac paysafecard za 100 zl jest chyba 750 sm ;o a wy im kopiujecie link zeby wam doladowal na wasze konto, tak trudno ruszyc lbem czasem?

Opublikowano

To jest na 100% bug niestety wykrywalny dostalem przez to bana :/

A tak po za tym nikt Ci nie powie na czym polega ten bug pomysl logicznie oni na tym zarabiaja spora kase wiec nawet za 1000 zl nikt by ci nie powiedzial bo to nie tylko do metina :)

Skoro dostales bana ;p... to znaczy ze znasz ten bug :P

Opublikowano

Dawno dawno temu używałem pewny bug :)

Niestety to było dla mnie darmowe ale nielegalne.

Mojego kolegi surka 75 lv za smy powbijał skile na G-P tak samo ja 75 lv w full wybonowanym eq dostałem Bana od GF z niemiec ^_^

Kiedy pisałem odwołanie do naszego teamu to nie mieli nic do pisania ;(

Ponieważ został nałożony z góry =_=

Kiedy do nich napisałem to kazali mi napisać z jakich sposobów doładowywałem i szczegółowe dane.

Po prostu dno ;( =_=

kilka kont zostało zbanowane przez to ale cóż game fail.

Nie korzystam już z tego ponieważ lecą bany i już jest za stare.

Nie powiem Wam dlatego że mogą być przez to problemy.

To jest dla Waszego bezpieczeństwa.

Pozdrawiam

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Opublikowano

Mojego kolegi surka 75 lv za smy powbijał skile na G-P tak samo ja 75 lv w full wybonowanym eq dostałem Bana od GF z niemiec ^_^

Kiedy do nich napisałem to kazali mi napisać z jakich sposobów doładowywałem i szczegółowe dane.

Po prostu dno ;( =_=

Pozdrawiam

Nie podajesz to więc nie wiem po co to piszesz? Jak wiesz a tak się o nas troszczysz to mogłeś nie pisać tego posta i zachować to dla siebie...

@down

Po co ten spam? Nie odpisuje to czekaj a nie piszesz zbędne posty...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Po prostu dno ;( =_=

Pozdrawiam

Odpisz na privie

Opublikowano

dzefrej234 - mam takie pytanie yhym... ile masz lat?

Nie no tak serio się pytam. Ja nie wiem i nie wnikam czy jakiś bug jest czy nie ma -.- , ale zastanawie mnie to ,że jesteś strasznie nachalny.

Ja wiem swoje - Jeżeli taki bug by był , to napewno no na 100% nikt w takim temacie by ci go nie zdradził.

Szczególnie , że to by było coś naprawdę wielkiego.

Tak jak z 1 hit killerem ... Myślałbyś że ktoś tak po prostu Ci go up-nie przed wielką publikacją?

Tak samo z tym bugiem o ile istnieje.

Pozdrawiam ;)

Jebią mnie te wasze + i - ... Co to do chuja ma być? Oni Wam za nie wypłacają czy co ,ze tak je zbieracie ? ;) Pozdrawiamy wszystkie dzieci...

Opublikowano

dzefrej234 - mam takie pytanie yhym... ile masz lat?

Nie no tak serio się pytam. Ja nie wiem i nie wnikam czy jakiś bug jest czy nie ma -.- , ale zastanawie mnie to ,że jesteś strasznie nachalny.

Ja wiem swoje - Jeżeli taki bug by był , to napewno no na 100% nikt w takim temacie by ci go nie zdradził.

Szczególnie , że to by było coś naprawdę wielkiego.

Tak jak z 1 hit killerem ... Myślałbyś że ktoś tak po prostu Ci go up-nie przed wielką publikacją?

Tak samo z tym bugiem o ile istnieje.

Pozdrawiam ;)

Mam 18 lat ;), wiem że jest dziura w tym! Nikt nie musi podawać ale zawsze na jakąś ścieżke sprowadzic moze ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...