Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszze O Pilną Pomoc, Będą + I - ; )

0colo0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobilem sobie reinstalke wr-a, bo mialem go na dysku C a chcialem go miec na dysku D. Gdy pierwsza czesc instalacji dobiegla konca nastapila ta druga, pobieranie czegoś tam. niestety nic sie nie zaczelo pobierac poniewaz 2 ''pomaranczowe kreski byly naladowane. Nie moglem wcisnąc game start. I tu jest problem. CZekalem chyba z 2h az bede mogl przycisnac game start. nie doczekalem sie. nie wiem co zrobic.zaistalowalem spowrotem na dysku C bylo to samo. Co się dzieje??? Może ktoś mi pomóc??

Będą + i - :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możliwe że antywirus ci blokuje plik.

Wejdź w kwarantanne swojego antywirusa i znajdź ten plik.

Potem wyłącz go by znowu ci nie zablokował tego pliku.

Często się tak robi po updatach.

sebal1.jpg

Daj Lubie to albo nic nie dawaj

Opublikowano

Jak nie bd działać to powtórze wypowiedż 2x up, tylko bardziej jaśniej ;). Zrób przywracanie systemu do tego momentu kiedy było dobrze. Jak coś to Start>wszystkie programy>akcesoria>narzędzia systemowe.

Nie gram na hakach. A ty jak mozesz to nie hakuj z polakami, a zwłaszcza nie udawaj idioty, że nie masz, jak masz.

Bywalec
Opublikowano

tez tak mnialem ja instalowałem ale zmieniłem nazwe i git ^^

Pomagam innym mam ci w czymś pomóc ? click

napisz na pw

Opublikowano

To jest na 100% pewne , że blokuje Ci go antywir ... Też to miałem . wyłączyłem go , i już było , albo masz pliki w kwarantannie z WarRocka, to usun je z tej kwarantanny , a jak to nie pomoże to format kompa ; D

WarRock - Ciąg dalszy ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...