Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack Przyczyną Kradzieży !

XPROoriX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na Rebornofmetin2 i wydaję mi się że dmg hack jest przyczyną okradania kont ojebał mnie ktoś 5x ... i mam tego dosyć i tu do was pytanie czy ktoś gra na rebornofmetin2 i czy został okradziony i czy miał dmg hacka aaa i jescze jedno ważne pytanie czy WIE KTOŚ JAK TAM SIĘ ZMIENIA PASSY !?

Opublikowano

przez dmg niee raczej nie mozliwe masz keye na kompie na 100 % lub logowales sie na jakies yang free strony ja uzywam dmg hacka i nigdy nkt mnie nie okradl

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

jak najbardziej ten damage hack jest przyczyną kradzieży ale tylko ten który był ty na forum z udostępnionym filmikiem z yutuba i warzy koło 93mb, ten co udostępnił i dodał instrukcje instalacji to złodziej,

a ten pobierany od kamera jest czysty

mnie i kumpla okradli jak tylko sie lognelismy na nasze główne konta

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam gram na Rebornofmetin2 i wydaję mi się że dmg hack jest przyczyną okradania kont ojebał mnie ktoś 5x ... i mam tego dosyć i tu do was pytanie czy ktoś gra na rebornofmetin2 i czy został okradziony i czy miał dmg hacka aaa i jescze jedno ważne pytanie czy WIE KTOŚ JAK TAM SIĘ ZMIENIA PASSY !?

Wydaje mi się to za mało... Nie ma konkretnych dowodów to nie będzie dyskusji na podstawię "wydaje mi się"i.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
  • Dodaj nową pozycję...